Футзал представлять на Ярмарку спорту
21 вересня 2015
переглядiв 609

З 24-26 вересня у Львові відбудеться шостий щорічний «Ярмарок спорту». На ньому представлять футзал, і, зокрема, СК «Енергію».

Особливістю цьогорічного ярмарку стане акцент на екстримі та нових видах спорту.

«Ярмарок спорту» - єдиний захід на території України, відвідувачі якого можуть побачити показові виступи та взяти участь у майстер-класах з усіх видів спорту, представлених в регіоні. Відвідувачам щороку представляють близько 60 видів спорту на будь-який смак, для жінок та чоловіків – тренажерні зали та фітнес центри, для дорослих та зовсім юних: бойові мистецтва-айкідо, кудо (вперше на ярмарку), карате, дзюдо, ігрові види спорту -фризбі, флорбол, баскетбол, футзал, силові види - армреслінг та ліга культуризму, танці-бальні, спортивні, сучасні, зимові види - хокей, водні види - плавання, екстремальні та молодіжні види - скелелазіння, велотрек, оздоровчі програми - йога, пілатес, корекція постави.

Протягом трьох днів палац спорту «Динамо» стане справжньою ареною знайомств. На ярмарку працюватиме два майданчики: один внутрішній та один зовнішній. Внутрішній майданчик поділяється на 2 частини: перша - для татамі, де в палатках представлені всі бойові види спорту, друга - для танців та фітнесу.

Зовнішній майданчик простягається від «Динамо» до парку Культури, та представляє екстремальні види спорту. Протягом дня, з 10:00-16:00 год. на майданчиках відбуваються відкриті майстер-класи та показові виступи. Глядач може не тільки дізнатись детальну інформацію про даний вид спорту, а й взяти участь у майстер-класі з тренером.

Організатори, якими є кампанія «Здорове місто» за підтримки управління молоді, сім’ї та спорту, сподіваються, що за три дні фестиваль відвідають близько 15 тисяч глядачів. Вже традиційно, себе покажуть величезна кількість спортивних секцій, а також зірок. Після «Ярмарку спорту» приріст на секціях зазвичай становить 20%. Участь у попередніх ярмарках брали такі зірки, як: Франциско Гомес – британський хореограф, визнаний майстер танцполу і один з наймодніших представників танцювальної індустрії нового покоління, Олена Овчиннікова - українська спортсменка, професійний кікбоксер, спеціаліст зі змішаних бойових мистецтв, чемпіонка Європи зі змішаних бойових мистецтв у найлегшій ваговій категорії за версією ISKA, Василь Вірастюк - український ломус, володар титулів «Найсильніша людина України» та «Найсильніша людина світу», член збірної України, яка виборола титул «Найсильніша нація світу» у 2003 та 2004 роках та інші.

Цьогоріч «Ярмарок спорту» відбудеться вже вшосте. Від попередніх він відрізняється тим, що чимала плеяда спортивних організацій зможе вперше представити себе. На відвідувачів очікують новинки, яких не було на попередніх ярмарках: виступи Львівської обласної федерації «Кудо» (єдиноборства), школи для людей з фізичними вадами «Інваспорт», студії «Пілатес Львів» та жіночого спортивного клубу «екоФітнес». Зокрема, це стосується спортсменів з особливими потребами, які є багаторазовими призерами олімпійських ігор та з екстремальних видів спорту, таких як велобайк, скелелазіння, кінний спорт та інші…

Протягом трьох днів кожен охочий зможе спробувати себе у різних видах спорту, поспілкуватись із зірками спорту та відкрити для себе щось нове.. Захід відбудеться за адресою: м. Львів, вул. Вітовського, 53 (Палац спорту «Динамо»).