"Кубок Львівщини-2016". "Енергія" "на нервах" перемагає "Епіцентр К Авангард" (Відео)
07 вересня 2016
переглядiв 1230

В стартовому турі "Кубка Львівщини-2016" "Енергія" зустрічалася з першоліговим одеським " Епіцентр К Авангард".

Стартова четвірка "Енергії": Федюк-Кордоба-Денис-Кузь. 

Перші хвилини така собі розвідка боєм. Сміливіше все ж діють господарі. Результат дає гра після стандарту вже на 2-ій хвилині. Андрій Федюк покотив на Романа Кордобу, той підробив під удар - 1:0.

dfvdfbgnn

Далі гра продовжилась за звичним сценарієм. Одесити хоч і атакували, але до справжньої небезпеки не доходило. Водночас "енергетики" були гостріші - двічі міг забивати Тарас Кузь. Спершу п'яткою після розиграшу стандарту, а вдруге змарнував вихід він-на-віч. Та без голів перший тайм не закінчився - на 15-ій хвилині вдруге гольовий пас віддав Андрій Федюк, а забивав цього разу Василь Денис.

dfvdfbgnns

Господарі майданчика провалюють початок другого тайму. Спершу заробляють два фоли, а далі і пропускають після розиграшу штрафного на 3-ій хвилині другого тайму. За розконцентрованість одесити згодом і вдруге покарали львів'ян - цього разу відзначився голкіпер "Епіцентру К Авангарду" Павло Цибенко - 2:2.

dfvdfbdfggnns

І коли градус поєдинку почав зростати, часу залишалось все менше, тоді на допомогу "Енергії" знову прийшов стандарт. Красиво, злету дубль на свій рахунок записав Роман Кордоба

Відтак не без проблем, а все ж "Енергія" перемагає 3:2 і записує в актив перші три пункти в турнірку. Своїми враженнями від матчу ділиться автор дублю Роман Кордоба: "Двояке враження залишилось. Начебто впевнено провели перший тайм, забили голи після стандартів, над чим працюємо на тренуваннях, але осад від пропущених голів є. Знову дитячі наші помилки змушують нас нервувати вкінці. Ну але головне, що перемогли. А помилки виправимо".