«Енергія» вдруге у сезоні обіграла СумДУ (ВІДЕО)
12 грудня 2014
переглядiв 1463

Львівська «Енергія» вдруге у сезоні зуміла обіграти сумський СумДУ. Якщо у першому матчі першого кола команда Максима Павленка доволі легко обіграла суперника з рахунком 8:1, то у матчі-відкриття другого кола сумчани вдома зуміли дати справжній бій супернику – 3:2 на користь «Енергії».

Перемога для «Енергії» у цьому матчі дісталася непросто. По ходу першого тайму «енергетики» «горіли» з рахунком 0:1. Хоч і мали львів’яни невелику перевагу у першому таймі, однак першими були змушені розпочинати з центра поля. Влучного удару по воротах Андрія Пітулі завдав Євген Мороз. Як виявилося згодом, раділи господарі недовго. Уже через хвилину Віталій Багряк зрівняв рахунок, а через п’ять хвилин Тарас Кузь вивів фаворита вперед.

У другому таймі «Енергія» володіла перевагою, проте справа з небезпечними моментами і надалі була не найкращою. Якщо відверто, то гольових моментів у виконанні обох команд так і не було. У такій грі більше зі своїх можливостей вдалося витиснути гостям. Дубль у матчі оформив Віталій Багряк. Як виявилося згодом, перевага у два м’ячі аж ніяк не дала «Енергії» спокійного життя у другому таймі.

Зусиллями Максима Мисловського СумДУ зумів відродити інтригу у грі до макимуму. Рахунок 2:3 означав наступне: господарі зроблять усе можливе, аби здобути нічию, натомість «Енергія» кине чимало ресурсів для того, аби зберегти переможний для себе результат.

У підсумку забити не вдалося нікому – воротарі Олег Хавренко, і Андрія Пітуля виручали свої команди. Фінальна сирена зафіксувала мінмальну перемогу фаворита матчу. Вдруге у сезоні перемігши сумчан, «енергетики» з чудовим настроєм їдуть до Львова.

Перемога над СумДУ стала чудовим подарунком для гравця команди Степана Струка, який в день матчу святкував свій 30-річний ювілей.

12.12.14
СумДУ (Суми) – «Енергія» (Львів) – 2:3 (1:2)
СумДУ: Хавренко, Шаповал, Бурдюг, Мороз, Таран, Ганжа, Мисловський, Смоляк, Зеленський, Петраков, Сорока, Чухненко, Прощенко - Кириленко.
«Енергія»: Пітуля - Федюк, Кордоба, Багряк, Кузь, - Мих. Грицина, Павленко, Мик. Грицина, Струк
Голи: Мороз, 13, Мисловський, 32 – Багряк, 15, 25, Кузь 19.
Попередження: Шаповал, 28, Бурдюг, 36, Мисловський, 37 – Федюк, 18.

Прес-служба СК «Енергія»