«Кардинал-Рівне» - «Енергія». Прев’ю (ВІДЕОТРАНСЛЯЦІЯ)
23 січня 2015
переглядiв 823

Делегація львівської «Енергії» вирушила до Рівного, де завтра, 24-ого січня, відбудеться центральний матч 13-ого туру чемпіонату. «Енергетики» зіграють з місцевим «Кардиналом».

Що цікаво, матч 13-ого туру повинен був відбутися у Львові, однак обидва клуби домовилися на тому, аби змінити господаря поєдинку четвертого туру. Тоді, нагадаємо, через зміну паркету у рівненській ДЮСШ команди зіграли у місті Лева. Відтак, на новому паркеті у Рівному команди зіграють вперше.

Родзинки цьому протистоянню додає ще й той факт, що сліпий жереб звів «Енергію» та «Кардинал» разом у чвертьфіналі Кубка України.

«Енергія» та «Кардинал» не виявили сильнішого у матчі четвертого туру у Львові. На голи Миколи Грицини і Тараса Кузя «кардиналівці» відповіли влучними ударами Володимира Сондака та Мар’яна Маринюка – 2:2.

І «Енергія», і «Кардинал» цього сезону претендують на високі місця в турнірній таблиці, а відтак матч у Рівному додає все більшого і більшого інтересу. У разі перемоги львів’ян, команда Максима Павленка відчепить від себе «Кардинал» у турнірній таблиці, якщо виграють господарі, то зможуть обійти «Енергію», а у разі нічиєї «зелено-білі» втримають двоочкову дистанцію.

За нашою інформацією, проблем зі складами в обох команд немає, а відтак на майданчик зможуть вийти усі найсильніші виконавці. Що цікаво, за «Енергію» у цьому матчі можливий дебют Ярослава Писька.

Відеотрансляцію матчу (13:00) дивіться на офіційному сайті «Кардинала».

Прес-служба СК «Енергія»