«Кардинал-Рівне» - «Енергія». Прев’ю. Відеотрансляція
17 квітня 2015
переглядiв 858

У суботу, 18 квітня, поновлюються матчі футзальної Екстра-ліги. Львівська «Енергія» гостюватиме у Рівному, де зіграє другий матч чвертьфінальної серії плей-офф з місцевим «Кардиналом».

Нагадаємо, перший матч цієї серії, що відбувся у львівському палаці спорту «Галичина» у четвер, 9 квітня, завершився перемогою «енергетиків» з рахунком 3:0. Два голи та результативну передачу у цьому матчі до свого активу записав Андрій Федюк. Ще один гол за «Енергію» на рахунку екс-«кардиналівця» Віталія Багряка.

Матч у Львові обидві команди уже забули і з великою відповідальністю готувалися до першого матчу у Рівному і, відповідно, другого у серії. Для «Кардинала» ця гра важливіша, аніж для «Енергії», оскільки команда Сергія Піддубного немає права на помилку. Невдача у цій грі може поставити хрест на усьому сезоні для рівненської команди.

Для «Енергії» після невдачі у півфіналі Кубка також потрібно вигравати і проходити до півфіналу плей-офф. На відміну від суперника, «Енергія» матиме право на помилку у цій грі, оскільки веде у серії з рахунком 1:0.
Труднощів головному тренеру львів’ян Максимові Павленку додає дискваліфікація двох основних гравців команди – Степана Струка та Михайла Грицини. Вочевидь, у цьому матчі «Енергія» зіграє у таких четвірках, у яких ще не грала у цьому сезоні. Шанс довести свою профпридатність отримають Василь Денис та Ярослав Писько.

У Сергія Піддубного, головного тренера майбутніх гостей, також не все гладко зі складом. Ще перед плей-офф команду покинули Віталій Дєнюжкін та Мар’ян Маринюк. Відтак, Сергію Піддубному, можливо, доведеться більше довіряти молодим гравцям своєї команди.

Як би не було, і в яких складах команди не грали б, матч у Рівному обіцяє бути цікавим. Обидві команди уже неодноразво у цьому сезоні доводили, що достойні один одного. Якщо у цьому матчі переможе «Енергія», серія завершиться на користь львів’ян. Якщо переможе «Кардинал», то вирішальний матч серії команди зіграють у неділю, 19 квітня.

Відеотрансляцію матчу дивіться на сайті МФК "Кардинал-Рівне". Початок матчу о 13:00.

Прес-служба СК «Енергія»