«Кардинал-Рівне» - «Енергія»: Післямова
19 квітня 2015
переглядiв 603

Головні тренери «Кардинала-Рівне» та «Енергії» Сергій Піддубний та Максим Павленко поділилися враженнями від другого і водночас останнього матчу у чвертьфінальній серії плей-офф.

Сергій Піддубний, головний тренер «Кардинала»
- Що тут казати? Раз програли – вилетіли, то зрозуміло що - невдача. Надіялися на кращий результат. Одна справа, коли команда програє, її «возять», а тут дві рівних команди, і по ходу гри ми вигравали і за рахунку 2:1 цілком могли забити їм 5 голів. Навіть забий ми один гол, і вже при рахунку 3:1 їм було б важко зрівняти рахунок, навіть якби вони пішли з п’ятим гравцем. М’яч пролітав між ногами, не забивали у порожні ворота. Можливо не вистачає майстерності? Але ж і якась доля везіння треба, щоб той гол залетів. А так, загалом, на майданчику було дві рівні команди, і кому більше пощастило, той і виграв.

На даний час «Енергії» більше щастить. Навіть в серії пенальті ми розпочинали першими, і їм постійно потрібно було відігруватися. А як на мене – це важче ніж бити першими. Коли забивається гол, потрібно вгадати кут у який пробити… Можливо якби в нас було два голкіпера, то тоді б можна було б пересмикнути. Тому довелося мені стати у ворота. І не через те, що Гурко не впорався. Просто потрібно було, щось змінити, поміняти, пересмикнути серію, щоб везіння пішло в іншу сторону. Але що є, те є.

Якщо говорити про найближче майбутнє, то ми домовилися, що за 5-8 місце ми грати не будемо. Ми сподівалися грати за медалі, а ті ігри не бачу сенсу грати. Тому зараз не знаю, подивимося, що нам скаже президент клубу.

Мені особисто дуже шкода хлопців, які протягом сезону вложили стільки праці. Правда не все було гладко, були певні нюанси, які відповідним чином мали негативний вплив на гравців. Хотілося б щоб все було краще…

Максим Павленко, головний тренер «Енергії»
- Так сталося, що нам посміхнулася удача. Нам вдалося зрівняти рахунок за кілька секунд до закінчення гри. Хоча моментів до цього було достатньо, як в першому, так і в другому таймі. У другому таймі ініціативою вже володів МФК «Кардинал-Рівне», і якби вони реалізували створені моменти, то третій матч відбувся б на сто відсотків гарантовано. А так, ми зуміли зберегти два пропущених голи, і наприкінці матчу використали свій шанс. І в подальшому нам удача посміхнулася в серії пенальті.

Взагалі «Кардинал-Рівне» - досить сильна команда, а проти сильної команди завжди граєш з подвійною енергією. Ми налаштовувалися на те, що буде складний матч, так і сталося. Ми знали, що суперник дуже добре діє на контратаках, непогано реалізовує стандарти. Тому, якщо такий склад кардиналівців збережеться на наступний сезон, то рівняни обов’язково боротимуться за нагороди.

Поки що ми ще нічого не виграли, тому особливої радості в нас не має. Так ми вийшли в півфінал, цілком заслужили один день відпочинку. А з понеділка вже готуватимемося до зустрічі з «Локомотивом». Харків’яни - сильний і потужний суперник, чемпіон України. А проти чемпіона завжди грати почесно, а ще вдвічі почесніше його перемагати. Тому зробимо все, щоб зробити це.

Джерело: futsal.sport.ua