«Кубок Львівщини-2015». День третій (ВІДЕООГЛЯД)
28 серпня 2015
переглядiв 1598

В палаці спорту «Галичина» триває третій ігровий день «Кубка Львівщини-2015».

12:00 «Ураган» - «ЛТК-ІНБЕВ-НПУ» - 2:0 (матч завершено)
14:00 «Енергія» - «Княжий Ринок» - 3:2 (матч завершено)

Для того, аби вперше за шість років вийти у фінал «Кубка Львівщини-2015», у матчі проти «Княжого Ринку» «Енергії» достатньо було зіграти внічию. Втім, команда Максима Павленка не тільки виконала це завдання, а й перевиконала його.

По ходу матчу для «Енергії» не складалося усе солодко. Після голу Миколи Грицини на 4 хвилині матчу «Княжому Ринку» у другій половині першого тайму вдалося не тільки зрівняти рахунок, а й вийти вперед. У ворота Андрія Пітулі, який на екваторі першого тайму замінив Володимира Кардаша, забивали Назар Цимбаляк та Сергій Шафранський. Перший тайм цього матчу і завершився за мінімальної переваги номінальних гостей.

На початку другого тайму «Енергія» по-справжньому взялася за справу і зрівняла рахунок. Воротаря Ярослава Морикишку пробив Тарас Кузь. При рахунку 2:2 «Енергія» домінувала на майданчику. В команди Максима Павленка було більше моментів для взяття воріт, аніж у суперника. Один з них на 33 хвилині зумів реалізувати Сергій Коваль.

Врятуватися від поразки з допомогою п’ятого польового гравця «Княжому Ринку» не вдалося. Знову забивши за матч три голи і, святкувавши перемогу з рахунком 3:2, «Енергія» стала першим фіналістом «Кубка Львівщини-2015».

16:00 «Львів Юнайтед» - «Кардинал» - 2:4 (матч завершено)
18:00 «Спортлідер+» - Збірна України U-21 1:2 (матч завершено)

Прес-служба СК "Енергія"