«Локомотив» - «Енергія». Прев’ю (ВІДЕОТРАНСЛЯЦІЯ)
22 вересня 2015
переглядiв 738

У середу, 23 вересня, матчем «Локомотив» - «Енергія» стартує 4 тур чемпіонату Екстра-ліги. Так зване українське ель-класико у Харкові розпочнеться о 14:00. Матч у прямому ефірі покаже телеканал «Спорт 1».

У палаці спорту «Локомотив» імені Г. Кірпи в очному протистоянні зійдуться не тільки дві команди, що претендують на звання найсильніших у сезоні, а й ті, які ще не втрачали очки у цьому чемпіонаті. Щоправда «Енергія», на відміну від суперника, святкували три перемоги у трьох матчах, а «Локо» - дві у двох. В «Енергії» календар, мабуть, був складнішим, оскільки команда Максима Павленка у другому турі зустрілася з ще одним претендентом на медалі цього сезону – хмельницьким «Спортлідером+».

Сказати, що в палаці спорту «Локомотив» завтра «летітимуть іскри» – не сказати нічого. «Енергія» та «Локомотив» добре знають один одного, а відповідно перемогти у битві найкращих команд України – справа честі. Що цікаво, обидві команди за останні кілька сезонів настільки вивчили один одного, що здивувати суперника чимось особливим, мабуть, уже нереально. Незважаючи на це, такі ігри подобаються вболівальникам. У них ціна кожної помилки зазвичай коштує дуже дорого.

Для діючих чемпіонів України матч проти «Енергії» - чудова підготовка до виступів у Кубку УЄФА, натомість «енергетики» у поєдинку проти такого суперника зможуть перевірити і свою готовність до нового сезону. Словом, в центральному матчі 4 туру має бути цікаво. Хто не зможе переглянути матч «вживу», матиме можливість це зробити у прямій трансляції на каналі «Спорт 1».

Прес-служба СК «Енергія»