«Продексім» - «Енергія». Прев’ю (Відеотрансляція)
30 жовтня 2015
переглядiв 795

Після розгрому над криворізьким «Приватом» львівська «Енергія» вирушила до Херсону на календарний матч 8 туру Екстра-ліги з місцевим «Продексімом». Обидві команди проведуть перший офіційний матч в історії чемпіонатів України.

До цього поєдинку команда Максима Павленка підходить у хорошому настрої. У матчі 7 туру «енергетики» каменя на каменя не залишили від криворізького «Привата». Галичани у цьому матчі забили далеко не стільки, скільки створили. Вочевидь кращу реалізацію гольових моментів «Енергія» перенесла якраз на матч у Херсоні.

Херсонський «Продексім» хоч і новачок чемпіонату, однак уже встиг добре себе зарекомендувати серед еліти. Команда з Херсона наразі міцний середняк чемпіонату. В активі «Продексіма» уже три перемоги, одна з яких над срібним призером минулого сезону «Спортлідером+» - 4:0. Однозначно можна говорити про те, що вдома «Продексім» виглядає більш, ніж серйозно, а відтак «Енергії» слід очікувати на «теплий» прийом від суперника.
Про жодну недооцінку суперника збоку «Енергії» не може бути й мова, оскільки за херсонців грає не один досвідчений футболіст, який понюхав пороху у вищій лізі.

Матч «Продексім» - «Енергія» відбудеться у суботу, 31 жовтня у Херсоні. Початок поєдинку – 14:00.

Прес-служба СК «Енергія»