Максим Павленко: Суперник заставляв нас помилятися
30 листопада 2015
переглядiв 513

Головний тренер львівської «Енергії» Максим Павленко поділився враженнями від матчу з хмельницьким «Спортлідером+». Нагадаємо, команди розписали бойову нічию у Львові з рахунком 2:2.

-По ходу матчу ми вигравали з рахунком 2:0, тому, звісно, незадоволеним тим, що нам не вдалося втримати перемогу, - каже Максим Павленко. - Не всі гравці сьогодні зіграли на належному рівні. Зараз маємо дві четвірки, і, на жаль, немає тієї ротації складу, яку б хотілося мати. Нам не вдалося підтримати швидкість, не вдалося грати агресивно. У другому таймі уже намагалися грати за результатом, чекаючи на свій момент у контратаці. Хотілося забити третій гол, але цього не сталося. Прикро те, що почали помилятися біля власного штрафного майданчика. Суперник не тільки зрівняв рахунок, а й мав можливість вийти вперед. Будемо працювати над тим, аби наші дві четвірки виглядали єдиним монолітним колективом, який буде спроможний перемагати у кожному матчі і вирішувати завдання боротьби за нагороди. Ми знали, що «Спортлідер+» - мобільна команда. Молоді хлопці грають у швидкісний футзал. Ми знали можливості суперника, але він змусив нас помилятися. Деякі наші помилки, на жаль, стали гольовими. У захисті бракувало концентрації.

-Сьогодні до двох зіграних четвірок підключали молодого Віталія Радевича.
-Вірю у цього гравця. Він і надалі братиме участь у матчах. «Енергії» потрібні молоді та швидкісні гравці. Чекатиму від нього надалі тільки хорошої гри і забитих голів.

Прес-служба СК «Енергія»