«Енергія» - «Ураган»: післямова
05 січня 2016
переглядiв 902

Головні тренери львівської «Енергії» та івано-франківського «Урагана» Максим Павленко та Іван Скіцко відповідно поділилися враженнями від матчу 15 туру Екстра-ліги, у якому «Енергія» святкувала перемогу з рахунком 5:3.

Максим Павленко, головний тренер «Енергії»
-Не сказав би, що ми перемогли на класі. Наша перемога однозначно не була простою. У першому таймі ми не змогли грати активно та агресивно. «Ураган» не дозволяв цього робити. Нашому супернику також потрібно віддати належно – «Ураган» почав матч доволі активно і не дозволяв нам створювати гольові моменти. З часом ми зуміли додати і використати свої стандартні положення. Звісно, на руку нам зіграли і наші певні домашні напрацювання. Другий гол супернику «у роздягальню» нам допоміг, але не варто забувати те, ми також могли пропустити на останній хвилині першого тайму. Якби «Ураган» забив, усе могло б розвернутися в іншу сторону.

У другому таймі нам вдалося діяти уже більш агресивно. Коли забили третій і четвертий гол, то могли грати уже за результатом. При рахунку 4:0 це робити було значно легше. У другому таймі перед хлопцями було завдання діяти активно та агресивно. З цим завданням вони більш-менш справилися, а от у першому таймі ми показали не досить змістовну гру.

Іван Скіцко, головний тренер «Урагана»
-Якщо говорити про перший тайм, то «Енергія» мала маленьку ігрову та територіальну перевагу. Незважаючи на це, за змістом перший тайм мені сподобався: моменти були як і у нас, так і в «Енергії». Всім відомо, що «Енергія» потужно проводить початки матчів, ми цього супернику не дали зробити. Дуже образливий гол ми пропустили наприкінці першого тайму. У другому таймі пропустили ще два необов’язкові голи, не виручив у цих моментах Віталій Біров. Незважаючи на це, радує те, що дали пограти усім хлопцям. При рахунку 0:4 не знітилися, а продовжили грати. У другому таймі ми забили три голи і загалом зіграли 3:3. Є нам над чим працювати, але можу сказати одне: з «Енергією» грати можна. Можливо, саме на цього суперника ми потрапимо у плей-офф, тому будемо робити аналіз помилок з цього матчу.

Прес-служба СК «Енергія»