«Енергія» без Суперкубка (ВІДЕО)
13 серпня 2016
переглядiв 938

Львівська «Енергія» поступилася харківському «Локомотиву» у матчі за Суперкубок України. У поєдинку, який відкривав новий футзальний сезон в Україні, галичани програли з рахунком 0:7. Звісно, результат на табло не відповідав перебігу подій на ігровому майданчику, однак у футзалі на такі результати може награти кожна команд. Три з семи голів «енергетики» пропустили у порожні ворота, коли йшли у ва-банк.

Перша половина першого тайму не віщувала «Енергії» нічого поганого у першій 20-хвилинці. «Енергетики» ні в чому не поступалися супернику, натомість у деяких епізодах навіть переважали «Локомотив».

Переломними у матчі стали два голи від Євгена Сірого на 12 хвилині першого тайму. Після цих голів «Енергія» не змогла знайти свою гру, натомість «Локомотив» у першому таймі довів свою перевагу до чотирьох голів. Третій гол «Енергія» пропустила з дабл-пенальті від Артема Рося, а четвертий гол «енергетики» пропустили уже у порожні ворота, оскільки перейшли на гру з п’ятим польовим гравцем.

Що цікаво, основним воротарем «Енергії» у цьому матчі був молодий Назар Войтович. Андрій Пітуля через травму до Запоріжжя навіть не поїхав, а Володимир Кардаш через травму не зміг повноцінно взяти участь у матчі. Кардаш лише вийшов на майданчик, коли Рось пробивав дабл-пенальті.

У другому таймі діючим чемпіонам України не вдалося створити камбек. «Енергії» в атаці нічого не вдавалося, натомість «Локомотив» ще тричі зловив суперника на помилках в обороні. У другій половині другого тайму «Енергія» знову грала з п’ятим польовим гравцем, проте така тактика знову призвела до пропущених голів у порожні ворота. Словом, у Запоріжжі «Енергії» не вдавалося нічого, натомість «Локомотиву» - майже усе. Для перемоги оновлені «залізничники» зробили більш, ніж достатньо. «Локомотив» вчетверте поспіль виграв матч за Суперкубок України, а «Енергія» програла уже шостий фінал матчу за цей трофей. Нефартового Суперкубка у клубному музеї «Енергії» не було і не буде мінімум ще один рік.

«Енергія» (Львів) – «Локомотив» (Харків) – 0:7 (0:4)
«Енергія»: Назарій Войтович – Василь Денис, Тарас Кузь, Роман Кордоба, Андрій Федюк – Михайло Грицина, Микола Грицина, Віталій Багряк, Степан Струк, Віталій Радевич, Олег Легендзевич
«Локомотив»: Дмитро Литвиненко (Юрій Савенко, '37) – Микола Білоцерківець, Дмитро Бондар, Дмитро Сорокін, Олександр Сорокін Артем Рось, Богдан Свірідов, Денис Овсянніков, Євген Сірий, Максим Літвінов, Ярослав Лебідь
Арбітри: Ярослав Вовчок (Івано-Франківськ), Микола Подранний (Житомир)
Голи: Євген Сірий, 12, 12, Артем Рось, 14, Євген Сірий, 19, Дмитро Сорокін, 22, Богдан Свиридов, 33, Максим Літвінов, 40.
Попередження: Назарій Войтович, 30. - Дмитро Бондар, 26.

Прес-служба СК «Енергія»