"Продексім" - "Енергія". Післяматчеві коментарі тренерів
19 лютого 2017
переглядiв 1436

Матч 16 туру Екстра-ліги «Продексім» (Херсон) – «Енергія» (Львів) прокоментували головні тренери обох команд.

Головний тренер “Енергії” Валерій Легчанов:

Вітаю команду «Продексім» з перемогою – достойною і заслуженою. Зі своєї сторони хочу сказати, що хлопці не виконали мою установку. Більше провина лежить на мені, як на тренері. Не достукався я до гравців у цьому плані. Будемо розбиратись, тому що це не та картинка, яку ми б хотіли бачити в плей-офф. Відеоперегляд все покаже.

Як Ви вважаєте, чому “Енергії” не вдалось перемогти?

Тут більше непрямі причини. Найголовніше – це сприйняття суперника. Розбирали, дивились… Але ми дали розкрити їм свої сильні сторони, в першу чергу, це стандарти. І по гравцям ми не зіграли так, як домовлялись.

Головний тренер “Продексіму” Ігор Москвичов:

Якщо чесно, то враження просто фантастичні – все-таки це чемпіон країни, який також шукав на початку сезону свою гру і останні ігри дуже впевнено обігрував «Локомотив», «Ураган»… Тому у мене особисто були великі побоювання з приводу цієї гри. Але і ми не стоїмо на місці – поступово набирали обороти, але чогось не вистачало. Ніби і граємо непогано, а ось футбольний бог від нас відвертався. Сьогодні він повернувся до нас лицем. Звичайно, це завдяки роботі хлопців – сьогодні вони виклались більше, ніж на 100%. Тому через їх працездатність, через їх бажання і самовіддачу я вважаю, що це повністю перемога гравців.

За матеріалами сайту МФК “Продексім”