Валерій Легчанов: Ми з оптимізмом дивимося у майбутнє
28 липня 2017
переглядiв 1096

Головний тренер львівської  «Енергії» Валерій Легчанов розповів про останні кадрові новини зі стану команди в інтерв’ю  сайту futsalua.org

- Хто залишить команду, окрім Романа Кордоби і братів Грицин?

- Ми вирішили не продовжувати співпрацю з Василем Денисом і Віталієм Багряком.

- Наразі укладено контракт лише з Антоном Лясковським?

- Так, але є ще два потенційних новачки – Ярослав Писько і Василь Зінич, які їдуть з нами на збір на Шацькі озера. Ймовірно, що після нього ми підпишемо з ними контракти.

- На перегляді ж начебто також був Тарас Абрамчук.

- Ні, він просто приходив з нами тренуватися.

- Тобто на трьох новачках ви зупинитеся?

- Ні, селекційна робота ще триває. Серпень надасть нам додаткову інформацію. Нам потрібно укомплектуватися ще одним достатньо непоганим, а можливо й досвідченим гравцем, але таким що ще перебуває «у соку». Будемо моніторити ринок. Можливо хтось буде вільний чи захоче працевлаштуватися. Так що у нас ще є одна вакансія і ми в пошуку. Час є, адже цього року трансферний період триватиме до листопада. Наразі у нас 14 гравців, разом з потенційними новачками, і можливе підписання ще одного гравця.

- Ви вже думали над тим як замінити першу четвірку, яка майже у повному складі залишила команду?

- Не треба жити минулим. Ми з оптимізмом дивимося у майбутнє. Грицини теж не з першого року заграли, тож усьому свій час і все буде добре. У нас є час, оскільки регламент такий, що все знову буде вирішуватися навесні, тож думаю, що нам по силам вийти у плей-офф і виконувати основні завдання, але треба працювати. Все залежить від того як швидко адаптуються новачки і як швидко ті гравці, що залишилися, зрозуміють, що також треба брати на себе лідерські якості. На нас чекає важка осінь, але до весни ми повинні підійти у бойовому стані, як і цього року.

- Які новини є по другій команді?

- Вона буде – це точно. А ось де «Енергія-2» буде виступати, чи то у Другій лізі, чи то у першості міста – це зараз вирішують керівники.

- Будете когось звідти залучати в основу?

- Якщо себе зарекомендують, то так. Я зараз слідкую за чемпіонатом Львова на відкритих майданчиках, де виступає «Енергія-2», і там є один непоганий гравець, але його прізвище я називати не буду. Все детально висвітлюється у ЗМІ, так що я слідкую. Як тільки хтось досягне хоча б початкового рівня, щоб його можна було розвивати, то ми такого гравця одразу запросимо до основної команди.

За матеріалами сайту futsalua.org