Валерій Легчанов про «Кубок Свободи»: «Це підготовка до чемпіонату, але наше завдання — перемагати в кожному матчі»
16 серпня 2017
переглядiв 529

Сьогодні львівська «Енергія» вирушила у місто Хмельницький, де візьме участь у міжнародному футзальному турнірі «Кубок Свободи-2017».

«Головне завдання отримати ігрову практику. Залишається місяць до чемпіонату, тому зараз буде більше ігор — турнір у Хмельницькому, потім у Львові. Будемо відпрацьовувати малюнок гри як у квартетах, так і в цілому, пошук зв’язків, щоб скоріше адаптувались новачки до наших вимог. Адже скільки не тренуйся, тільки в іграх можна багато чого побачити і проаналізувати, над якими компонентами ще треба попрацювати, щоб  набирати ігрових кондицій і підійти до старту чемпіонату в хорошому стані»,  — розповів клубній прес-службі головний тренер СК «Енергія» Валерій Легчанов.

Попри товариський статус турніру команда боротиметься за найвищі нагороди «Кубку Свободи». «Кожен матч ми граємо на перемогу. Можливо, у цьому турнірі це завдання не першочергове, але минулого року ми здобули «Кубок Свободи», тож не можемо просто так сюди приїхати.  Основні завдання, звичайно, будуть тренувальні, але перемогу ніхто не відміняв, перемога в кожному матчі — це девіз «Енергії», ми працюємо тільки в цьому напрямку. Це дуже важливо для психологічної впевненості, виховання характеру, волі до перемоги», — зазначив  Валерій Легчанов.

Також енергетики переглядатимуть гру своїх суперників, з якими вже незабаром зустрінуться в офіційних матчах.

Нагадаємо, що за результатами жеребкування наша команда потрапила у групу «Б». Суперниками енергетиків на цьому етапі стануть «Сокіл» (Хмельницький) та «ВРЗ» (Гомель, Білорусь).

Сьогодні, 16 серпня о 18:00 год. «Енергія» зіграє з «Соколом», 17 серпня о 14:30 год. — поєдинок проти «ВРЗ».

А 18 серпня о 12:00 год. енергетики проведуть товариський матч проти «Карлинала-Рівне». Саме з цією командою «Енергія» зіграє свій перший поєдинок Екстра-ліги у новому сезоні.

Фінал «Кубка Свободи» відбудеться 19 серпня. 

У минулому році у фінальному матчі турніру «Енергія» перемогла херсонський «Продексім».

Прес-служба СК «Енергія»