“Енергія” - “Кардинал-Рівне”. Анонс першого матчу сезону (ВІДЕОТРАНСЛЯЦІЯ)
15 вересня 2017
переглядiв 973

Вже у найближчу суботу, 16 вересня, львівська “Енергія” стартує у новому сезоні Екстра-ліги. Суперник нашої команди у 1 турі — “Кардинал-Рівне”, якого енергетики прийматимуть на домашньому майданчику у Палаці спорту “Галичина”. Початок поєдинку — о 13:00 год.

“Енергія” та “Кардинал-Рівне” — добре відомі один одному суперники. Нагадаємо, що “Кардинал” заснований у 2000 році і спершу команда базувалась у Львові. А з 2010 року клуб переїхав до Рівного.

Команди двічі зустрічались у міжсезоння на “Кубку Свободи-2017”, який відбувся у Хмельницькому, та на “Кубку Львівщини-2017”, який вже восьмий рік поспіль проводять енергетики у місті Лева. І в обох поєдинках перемогу святкували львів'яни.

18 серпня у Хмельницькому “Енергія” здолала “Кардинал-Рівне” у товариському поєдинку з рахунком 4:3. У цьому матчі дублем відзначився Гасюк, а також по одному м'ячу записали у свій актив Радевич та Легендзевич. У рівнян два голи на рахунку Фаренюка і один — Клушина.

2 вересня у Львові суперники зустрілись у поєдинку за “бронзу” турніру "LVIV OPEN CUP-2017" . Основний час завершився внічию — 3:3. М'ячі забивали Танський, Струк і Кузь у “Енергії” та Мануйленко, Фаренюк і Піддубний у “Кардинала-Рівне”. А у серії післяматчевих пенальті влучнішими стали львівські енергетики — 5:4. Відеоогляд цього поєдинку Ви можете переглянути тут:

Цікаво, що сезон Екстра-ліги 2016-2017 “Енергія” теж розпочинала поєдинком з “Кардиналом-Рівне” у Львові. Цей матч відбувся у серпні минулого року і завершився з рахунком 3:1 на користь енергетиків. Перемогли львів'яни і на виїзді в Рівному в листопаді 2016 року в рамках 10 туру — 8:5. Огляд цього матчу дивіться тут:

Нагадаємо, що у минулому сезоні “Кардинал-Рівне” дійшов до чвертьфіналу Екстра-ліги, де поступився київському “ХІТу”. А “Енергія” здобула “срібні” нагороди чемпіонату.

У рамках 1 туру Екстра-ліги нового сезону також зустрінуться «ХІТ» (Київ) - «Юні-Ламан» (Чорноморськ), «Продексім» (Херсон) - «ІнБев/НПУ» (Житомир/Київ), «Епіцентр К Авангард» (Одеса) - «Сокіл» (Хмельницький), «Ураган» (Івано-Франківськ) - «Титан-Зоря» (Покровське).

Поєдинок «Енергія» – «Кардинал-Рівне» обслуговуватимуть арбітри Р. Лутій (Київ), С. Подворний (Хмельницький), І. Якимишин (Львів); хронометрист: В. Болізюк (Львів); спостерігач арбітражу: О. Банасько (Київська обл.).

Відеотрансляцію поєдинку дивіться тут: 

Запрошуємо вболівальників зарядити команду львівських енергетиків позитивними емоціями для перемоги у дебютному матчі сезону!

Прес-служба СК «Енергія»