“Енергія” приймає дебютанта Екстра-ліги — одеський “Епіцентр К Авангард”. Анонс матчу (ВІДЕОТРАНСЛЯЦІЯ)
08 жовтня 2017
переглядiв 743

9 жовтня у рамках 4 туру Екстра-ліги львівська “Енергія” на домашньому майданчику зіграє проти новачка елітного дивізіону — одеського “Епіцентру К Авангард”. Матч розпочнеться у Палаці спорту “Галичина” о 13:00 год.

Лише в минулому сезоні “Епіцентр К Авангард” дебютував у Першій лізі Чемпіонату України, а в цьому сезоні вже поповнив ряди команд Екстра-ліги.

“Енергія” та "Епіцентр К Авангард" зустрічались між собою перед стартом чемпіонату. В рамках традиційного турніру “Кубок Львівщини-2017” у товариському матчі енергетики перемогли будівельників з рахунком 4:2. У львів'ян відзначались Тарас Кузь, Степан Струк, Антон Лясковський, Віталій Танський, в одеситів — Віталій Радченко та Євген Свірідов.

Відеоогляд цього поєдинку можна переглянути тут:

Фаворитом матчу експерти називають саме львівську “Енергію”. Адже віце-чемпіон екзаменуватиме команду, яка ще не набрала жодного очка і перебуває на останньому місці в турнірній таблиці. Однак саме такі команди є найбільш небезпечні — адже завдяки своїй надмотивації на матчі з лідерами можуть добряче “попсувати нерви”.

Крім цього, після останнього матчу подав у відставку головний тренер “Епіцентру К Авангард” Павло Ардаковський. Нагадаємо, що в рамках 3 туру “будівельники” поступилися у одеському дербі “Юні-Ламану” з рахунком 3:5.

Виконуюючим обов'язки головного тренера "Епіцентр К Авангард" став Кирило Красій. Останнім місцем роботи цього фахівця був одеський "Фаетон", з яким в минулому сезоні він грав у Кубку України і Прем'єр-лізі чемпіонату Одеси. Тож з новим тренером одесити, вочевидь, будуть з подвійною силою намагатись протистояти енергетикам.

Водночас у “Енергії” також мотивації не бракуватиме, насамперед — реабілітуватись перед вболівальниками після невдалого виїзду до херсонського “Продексіму” у попередньому турі. За доволі рівної гри чемпіона та віце-чемпіона минулого сезону все ж більше своїх нагод реалізували “мельники” — 1:3.

Гру “Енергія” – “Епіцентр К Авангард” судитимуть арбітри М. Чубінський (Київ), А. Ноєв (Запоріжжя), Я. Сторожук (Львів); хронометрист — В. Болізюк (Львів); спостерігач арбітражу — О. Король (Донецьк).

Відеотрансляцію матчу дивіться тут:

Інші поєдинки 4 туру вже відбулись у суботу, 7 жовтня: “ІнБев/НПУ” (Житомир/Київ) - “Титан” (Покровське) — 2:5; “Кардинал-Рівне” (Рівне) - Сокіл (Хмельницький) — 2:2; “Юні-Ламан” (Одеса) - “Ураган” (Івано-Франківськ) — 2:7; “ХІТ” (Київ) - “Продексім” (Херсон) — 2:2.

Прес-служба СК “Енергія”