Енергетичне дербі у Першій лізі: "Енергія-2-ЛЮ-Альтернатива" прийматиме “Ураган-2 КФВ” (ВІДЕОТРАНСЛЯЦІЯ)
28 листопада 2017
переглядiв 525

У четвер, 30 листопада, на вболівальників чекає енергетичне дербі — львівська "Енергія-2-ЛЮ-Альтернатива" прийматиме івано-франківський “Ураган-2 КФВ” в рамках 3 туру Першої ліги.

Поєдинок обіцяє бути цікавим не лише через статус дербі, але й зважаючи на турнірну таблицю. Адже команда, яка переможе у цьому матчі — буде лідером групи “Захід”.  

Після двох турів Першої ліги у колективу Назара Станкевича в активі дві бойові нічиї з однаковим рахунком 3:3 на виїзді в Івано-Франківську — спершу з "Візою-Втормою", згодом з "Епіцентром К10".

Огляд матчу львівських енергетиків у 2 турі дивіться тут:

У свою чергу “Ураган-2 КФВ” розписав мирову 2:2 з "Епіцентром К10" у першому турі, а у другому — переміг “Візу-Вторму” з рахунком 4:2:

Зважаючи на паузу в Екстра-лізі, пов’язану з виступами збірної України, можна сміливо прогнозувати підсилення обох колективів гравцями з основних команд «Енергії» та «Урагану». Це, безумовно, також додасть  принциповості у цьому дербі.

Матч "Енергія-2-ЛЮ-Альтернатива" - “Ураган-2 КФВ”  відбудеться 30 листопада у Палаці спорту “Галичина” (м.Львів, вул.Керченська,8 ), початок о 16:00 год. Вхід — вільний.

Арбітри поєдинку В. Гарасимків (Волинська область), В. Дзюра (Рівне), Я. Сторожук (Львів); хронометрист — В. Болізюк (Львів); спостерігач арбітражу — Ю. Щепанський (Львів).

Відеотрансляцію матчу дивіться тут:

Запрошуємо вболівальників підтримати львівську команду у дербі!

Прес-служба СК “Енергія”