Команда «Львівобленерго» стартувала з впевненої перемоги на чемпіонаті серед енергетиків України (ОНОВЛЕНО)
06 грудня 2017
переглядiв 726

Команда «Львівобленерго» перемогла з рахунком 5:0 дніпровських енергетиків з компанії «ПЕЕМ «ЦЕК» у першому матчі групового етапу  XVII Чемпіонату України з футзалу серед працівників енергокомпаній, який цими днями триває у Житомирі.

Хет-риком у поєдинку відзначився кращий гравець чемпіонату «Львівобленерго» серед працівників компанії Андрій Любуська, по одному голу в активі Юрія Кузіва та Ореста Тимишина. 

У іншому матчі групи А «Житомиробленерго» здолало «Київобленерго»  з рахунком 5:1.

6 грудня команда «Львівобленерго» поступилась чинним чемпіонам та господарям турніру  «Житомиробленерго» — 2:5. Перший тайм завершився з рахунком 2:1 на користь львівських енергетиків, у нашій команді відзначились Андрій Любуська та Юрій Кузів. Однак у другій половині зустрічі житомирянам вдалось відігратись та вийти вперед. В іншому поєдинку групи "Київобленерго" перемогло «ПЕЕМ «ЦЕК» — 8:1.   

7 грудня о 10:50 год. наша команда поміряється силами з «Київобленерго». Аби пройти далі, львівським енергетикам потрібна лише перемога.

По дві кращі команди з кожної групи вийде у чвертьфінальні матчі, які відбудуться 7 грудня починаючи з 15:00 год. Фінальні поєдинку чемпіонату стартують 8 грудня о 8:30 год.

В інших групах турніру змагаються команди: група В — «Прикарпаттяобленерго», «Харківобленерго», «Полтаваобленерго», «Чернігівобленерго»; група С — «Чернівціобленерго», «Волиньобленерго», «Рівнебленерго», «Хмельницькобленерго»; група D — «Кіровоградобленерго»,  «Одесабленерго», «Сумиобленерго», «Херсонобленерго».

Прес-служба СК «Енергія»