“Епіцентр К-Авангард” (Одеса) - “Енергія” (Львів). Анонс матчу (ВІДЕОТРАНСЛЯЦІЯ)
15 грудня 2017
переглядiв 680

У 13 турі Екстра-ліги львівська “Енергія” вирушає в Одесу, де зустрінеться з місцевим “Епіцентром К-Авангард”. Поєдинок відбудеться у суботу, 16 грудня, початок о 13:00 год.

Майбутні суперники вже встигли добре познайомитись один з одним. “Енергія” проекзаменувала дебютанта Екстра-ліги в рамках міжсезонного традиційного турніру “Кубок Львівщини-2017” — 4:2 на користь львів'ян.

А от перемога у першому колі чемпіонату у Львові далась енергетикам непросто. Цей поєдинок, який відбувся 9 жовтня, завершився мінімальною перевагою львів'ян — 2:1. В “Енергії” відзначився Віталій Радевич, в одеситів — Владислав Радченко, а також автогол у пасиві гравця “Епіцентр К-Авангард” Олександра Леонова.

Огляд цього матчу дивіться тут:

До поєдинку команди підходять у різному настрої. У своєму останньому матчі чемпіонату  одесити поступились вдома “ІнБев/НПУ” (Житомир/Київ) з рахунком 2:4. Це був поєдинок 11 туру, адже останній тур “Епіцентр К-Авангард” пропускав.

Натомість енергетики у центральному матчі 12 туру здолали херсонський “Продексім” — 3:2. Ця перемога повинна додати психологічної впевненості команді Валерія Легчанова.

Попри це можна сміливо прогнозувати, що на енергетиків очікує важкий матч в Одесі. Турнірне становище мотивуватиме “Епіцентр К-Авангард”. Адже команда зараз на останньому місці, тож одеситам дорогий кожен здобутий заліковий бал.  

Звичайно, що й “Енергія” гратиме виключно на перемогу. Зараз команда перебуває на четвертому місці і відстань до третьої сходинки — три очки. А підсумкове розташування у турнірній таблиці перед плей-офф має суттєве значення.

Гру в Одесі обслуговуватимуть арбітри: О. Іванов (Дніпро), С. Подворний (Хмельницький), Є. Гордієнко (Одеса); хронометрист — О. Діденко (Одеса); спостерігач арбітражу — Ю. Воложенко (Харків).

В інших матчах туру зустрінуться “Сокіл” (Хмельницький) - “Кардинал-Рівне” (Рівне), “Продексім” (Херсон) - “ХІТ” (Київ), “Титан” (Покровське) - “ІнБев/НПУ” (Житомир/Київ). Ці поєдинки теж відбудуться 16 грудня.

Відеотрансляцію поєдинку з Одеси дивіться тут:

Вболіваємо за нашу команду!

Прес-служба СК “Енергія”