Подарунок до Дня енергетика: дербі “Енергія” - “Ураган”. Анонс матчу (ВІДЕОТРАНСЛЯЦІЯ)
20 грудня 2017
переглядiв 664

23 грудня львівська “Енергія” прийматиме вдома івано-франківський “Ураган”. Дербі стане справжнім подарунком до професійного свята енергетиків, яке відзначатимуть напередодні.

Зустрічі “Енергії” та “Урагану” цікаві й безкомпромісні у будь-якому турнірі — це вже своєрідне “ель класіко” для вболівальників. А найближчому дербі додаватиме напруги турнірне становище і останні результати команд у чемпіонаті.

“Енергія” після неймовірної перемоги над “Продексімом” несподівано поступилась в Одесі місцевому “Епіцентру К-Авангард” — 4:5. Причому львів'яни вели в рахунку протягом матчу, а на останніх секундах мали нагоду, аби вирвати нічию.

Ця поразка ускладнила і без того непросте турнірне становище власне “Урагану”. Адже “Епіцентр К-Авангард” піднявся на восьме місце, а івано-франківці опустились на дев'ятий “непрохідний” рядок в турнірній таблиці.

Після потужних міжсезонних поєдинків команда Максима Павленка досі не може віднайти свою гру в офіційних матчах чемпіонату. Одна з кращих команд українського футзалу поки що бореться за місце в плей-офф.

Тож залікові бали потрібні івано-франківцям як повітря. До слова, останній тур “Ураган” пропускав, а в 12 турі розписав мирову 3:3 в гостях з “ІнБев/НПУ” (Житомир/Київ).

Натомість і команда Валерія Легчанова після зовсім необов'язкової поразки в Одесі горітиме бажанням здобути очки і довести волівальникам, що невдача у попередньому турі — лише прикра випадковість.

Нагадаємо, що у першому колі чемпіонату “Енергія” на виїзді здолала “Ураган” з рахунком 5:2. Цей матч відбувся 14 жовтня в Івано-Франківську. У львів'ян дублем відзначився Тарас Кузь, по одному голу у свій актив записали Віталій Радевич, Олег Гасюк та Олег Легендзевич. За івано-франківців тоді забили Андрій Цілик та Юліан Горбатий. Огляд цього поєдинку дивіться тут:

Енергетичне дербі у Львові розсудять арбітри Є. Диннік, А. Швець (обидва – Харків), І. Якимишин (Львів); хронометрист — Б. Кіндій (Львів); спостерігач арбітражу — Ю. Веремчук (Рівне).

Відеотрансляцію матчу дивіться тут:

Поєдинок розпочнеться о 13:00 год. у Палаці спорту "Галичина" у Львові по вул.Керченській,8. Вхід — вільний.

Вболіваємо за львівських енергетиків разом!

Прес-служба СК “Енергія”