“Енергія” - “Сокіл”. Анонс матчу за путівку у чвертьфінал Кубка України (ВІДЕОТРАНСЛЯЦІЯ)
16 січня 2018
переглядiв 850

У середу, 17 січня, львівська “Енергія” вдома прийматиме хмельницький “Сокіл” у другому поєдинку 1/8 фіналу Кубка України.

Після першого матчу, який відбувся 10 січня у Хмельницькому, перевагу мають енергетики. Адже львів'яни, програючи 0:2, здійснили камбек і вирвали перемогу з підсумковим рахунком 4:3.

Важливі голи для “Енергії” в активі Олега Гасюка, Олега Легендзевича, Тараса Кузя та Віталія Радевича. У хмельниччан відзначився Артур Подлюк та двічі Дмитро Мартинюк. Огляд поєдинку дивіться тут:

Але ця перевага не дає права енергетикам розслаблятись. Як відзначив керманич “Енергії” Валерій Легчанов, не все із запланованого вдалось у першій кубковій грі, зокрема йдеться про початок поєдинку.

Тож є над чим працювати.  Команда зі всією відповідальністю та у повному складі готується до боротьби за путівку у чвертьфінал національного Кубка.

Поєдинок у Львові відкриває програму кубкових матчів 1/8 фіналу. Цього ж дня також зустрінуться «АРПИ Запоріжжя» (Запорізька обл.) та «Manzana-2» (Київ) — перший матч завершився 4:3 на користь запорізької команди. А в четвер, 18 січня, в Херсоні зіграють «Продексім» та «ХІТ», після першої гри перевага киян 4:3.

19 січня відбудуться два матчі — покровський “Титан” вдома поміряється силами з івано-франківським “Ураганом” (перший поєдинок — 1:0 на користь команди Максима Павленка), а у київському дербі «SKIDKA» спробує відіграти два м'ячі у  команди «RED» (2:0).

20 січня «Епіцентр К Авангард» (Одеса) прийматиме «Кардинал-Рівне», перша гра — 5:1 на користь команди з Рівного; а в Харкові путівку у чвертьфінал розіграють «ІнБев/НПУ» та «Viva Cup», зараз там нічия — 3:3.

Останній чвертьфіналіст визначиться у Києві 21 січня, де «Альтернатива» прийматиме дніпровський «Катеринославхліб». Після першого матчу рахунок 3:1 на користь команди з Дніпра.

Поєдинок “Енергії” та “Сокола” у Львові обслуговуватимуть арбітри Г. Гора (Київ), М. Слободянюк (Вінниця), І. Якимишин (Львів); хронометрист — Я. Сторожук (Львів); спостерігач арбітражу — С. Кравцов (Київ).

Відеотрансляцію матчу можна переглянути тут:

Поєдинок очікується важкий і напружений. Дуже важливою для львів'ян, аби здобути позитивний результат, є підтримка рідних вболівальників — це наголошували в інтерв'ю і Валерій Легчанов, і капітан “Енергії” Андрій Федюк.

Гра відбудеться у Палаці спорту “Галичина” за адресою м.Львів, вул.Керченська,8. Початок о 13:00 год. Вхід вільний.

Вболіваємо за львівських енергетиків разом!

Прес-служба СК “Енергія”