Євро-2018. Румунія – Україна. Анонс
02 лютого 2018
переглядiв 494

Сьогодні, 2 лютого, національна збірна України проведе свій перший поєдинок на Євро-2018. Суперником підопічних Олександра Косенка буде збірна Румунії.

Ця команда вже встигла зіграти одну гру на цьому чемпіонаті Європи. Нагадаємо, що кілька днів тому румуни програли збірній Португалії з рахунком 1:4.

Ця обставина в чомусь грає на руку нашій команді. Але з іншого боку – не варто недооцінювати румунську збірну. На цьому Євро вже і так сталося кілька несподіванок через те, що одна команда недооцінила іншу. Тому, тут краще обійтися без цього фактору. І ми сподіваємось, що «синьо-жовті» перед своїм першим матчем у Любляні зроблять правильні висновки.

У плані здобуття результату стає зрозумілим, що сьогодні українцям потрібно лише перемагати. Це дозволить підопічним Олександра Косенка вбити двох зайців. По-перше – перемога фактично гарантує українцям вихід у чвертьфінал. По-друге – поразка румунської команди автоматично переведе підопічних Роберта Лупу на останє місце.

Виходячи з цього, стає зрозумілим, що і румунам сьогодні треба перемагати. Три очки дадуть румунській команді можливість обійти збірну України за особистими зустрічами. І, відповідно, вже саме збірна Румунії буде фаворитом у боротьбі за друге місце, адже перша сходинка збірної Португалії поки що ні у кого не викликає сумнівів. Отже, судячи з цих розкладів, стає зрозуміло, що права на помилку в цій грі у нашої команди немає.

Також неможливо не згадати про останній матч збірної Румунії. Мається на увазі поєдинок першого туру Євро проти збірної Португалії. Безумовно, і тренерський штаб, і гравці збірної України дивились цю гру. Отже, вони мали зробити висновки, чого треба чекати від румунів і на чому можна зіграти.

Маємо надію, що ця інформація дала «синьо-жовтим» багато поживи для роздумів. І вони сповна скористаються нею, що має втілитись у сприятливий результат. Хоча треба також пам’ятати, що якось історично склалось, що поєдинки збірної України проти збірної Румунії традиційно складаються важко. Тим не менш, незважаючи на те, класу в наших футзалістів має вистачити для того, щоб подолати цю непоступливу команду.

Румунія – УКРАЇНА
2 лютого 2018 року. Словенія. Любляна. «Арена Стожице» - 21.45.
Пряма трансляція – «Футбол 2»

За матеріалами прес-служби Асоціації футзалу України