«Альтернатива» - «Енергія» - 2:3. Післямова
17 березня 2018
переглядiв 535

Наставники і капітани команд-суперників прокоментували півфінальний поєдинок Кубка України між львівською «Енергією» та київською «Альтернативою», який завершився 3:2 на користь енергетиків.

Валерій Легчанов, головний тренер СК «Енергія» (Львів):

«Як і очікувалося, півфінал видався для нас важким. Пропустили гол під час першої зміни «Альтернативи», десь суперник перебудувався і зустріч пішла не за нашим сценарієм. Добре, що дотерпіли, допрацювали. Забили гол у роздягальню. Стало дещо легше. Потрібно подивитися відео, розібрати тактичні моменти. Ми довго перебудовувалися, не надто якісно грали на розмінах, доходили м’ячі до стовпів команди суперника. Опонент дуже непоганий. Можливо, не такий динамічний, але достатньо добре використовує свої габарити, виконавча майстерність також на досить високому рівні. Вітаю всіх вболівальників «Енергії» з кваліфікацією до фіналу. Тепер потрібно відновитися, а вже завтра на нас чекає вирішальний поєдинок».

Андрій Федюк, капітан СК «Енергія» (Львів):

«Як сказав головний тренер, перший гол спричинив певну нервовість. Як бачите, півфінали сумними не бувають. Тим більше, Кубок України. Якщо б ми реалізували бодай половину своїх моментів – гра проходила б у спокійнішій манері. Однак, і в «Альтернативи» були небезпечні нагоди. Наші ворота рятували то стійка, то Володимир Кардаш. Але у нас гольових можливостей було трохи більше. Добре, що ми пройшли. Історія показує, що команди нижчі класом вибивають суперників з вищих за рейтингом ліг. Це нормальне явище. Добре, що потрапили до фіналу. Робитимемо висновки».

Микола Костенко, головний тренер ФК «Альтернатива» (Київ):

«По-перше, хотів би подякувати організаторам Фіналу Чотирьох. Нас дуже гостинно прийняли, сподобалася організація матчів. Все на найвищому рівні. Думаю, вболівальники отримали задоволення від нашої гри. У Запоріжжі завжди цікавилися футзалом. Приємно проводити поєдинки за такої підтримки. Що стосується самої зустрічі. Це півфінал Кубка України. Окрім майстерності на перший план виходить не те, щоб везіння, а реалізація своїх гольових нагод. Зокрема, точні удари, вдалі дії голкіпера. На жаль, сьогодні ці фактори були не на нашому боці. Прикро, що поступилися з рахунком 2:3. Могли реалізувати дабл-пенальті, але цього зробити не вийшло».

Костянтин Макеєв, капітан ФК «Альтернатива» (Київ):

«Хочу подякувати команді «Енергія». Приємно протистояти таким суперникам. Якщо б ми постійно грали з такими опонентами, то рівень футзалу у Києві суттєво б покращився. Оскільки, сьогодні львів’яни перемогли – значить вони сильніші. Нехай у фінальному поєдинку так само переможе сильніший».

За матеріалами прес-служби Асоціації футзалу України