Валерій Легчанов: Закулісні "ігри" суперників лише додатково заряджають команду на перемогу
24 березня 2018
переглядiв 1074

Головний тренер львівської “Енергії” Валерій Легчанов прокоментував першу чвертьфінальну зустріч із “Соколом” у Хмельницькому, яка завершилась з рахунком 3:1 на користь енергетиків:

“По грі команда зробила крок на шляху до півфіналу. Готуємось до наступного матчу, зараз нам головне відновитись. Ми провели достатньо хороший напружений поєдинок. Дуже добре, що матч складався за нашим сценарієм: ми забили швидкі голи, далі грали по рахунку. Звичайно, ми зробимо певні висновки, продивимось сьогоднішню гру і, я думаю, завтра нам буде легше відпрацювати другий матч.

А з тим, що відбувалось після гри і все інше — не хотів би цього коментувати, хай розбираються компетентні органи.

Все ж ці психологічні моменти, що суперники відмовились потиснути руку після матчу, інші неспортивні кроки — наскільки це впливає на команду?

Я думаю, команда буде тільки ще більш заряджена на перемогу. Ми до всього повинні бути готові, навіть якщо суперники знову включають якісь закулісні "ігри". На прикладі кубкового протистояння можу сказати, що не треба буде лишній раз налаштовувати команду. Всі зосередяться на грі і, я думаю, хлопці справляться зі своїм завданням”.

Прес-служба СК “Енергія”