“Титан" - “Енергія”. Анонс поєдинку (ВІДЕОТРАНСЛЯЦІЯ)
02 листопада 2018
переглядiв 598

У неділю, 4 листопада, львівська “Енергія” зустрінеться на виїзді з покровським “Титаном” у рамках 6 туру Екстра-ліги. Матч розпочнеться о 12:00 год.

Востаннє команди зустрічались між собою ще в минулому сезоні. Спершу у Львові перемогу святкували покровці з рахунком 1:2, а згодом енергетики на виїзді взяли впевнений реванш — 7:2. Огляд цієї зустрічі можна переглянути тут:

З того часу “Титан”, чинний володар “бронзи” Екстра-ліги, зазнав суттєвих кадрових змін. Зокрема, команду очолив тренер Павло Пічкуров замість Дмитра Камеко. З гравців “Титан” залишили Валерій Грицовець, Сергій Малишко, Станіслав Моспан, Євген Леміш, Орест Боргун та Микита Сторожук. Поповнили склад покровців екс-гравці “Продексіму”: Максим Бессалов, Богдан Свірідов, Дмитро Калуков та Микита Шпигар.

Перед матчем з львівськими енергетиками “Титан” з шістьма очками поділяє шосту-сьому позицію у турнірній таблиці, “Енергія” має у своєму активі на один бал менше і восьме місце. Тож перемога у поєдинку є дуже важливою і для львів'ян, і для покровців.

У 5 турі чемпіонату “Титан” в гостях поступився “Кардиналу-Рівне” з рахунком 1:2. Натомість “Енергія” в Києві розписала мирову з “ХІТом” — 2:2.

Після цього, 26-28 жовтня, були матчі Кубка Ліги, на які “Титан” не поїхав. Як наслідок, покровцям зарахували дві технічні поразки. “Енергія” свої матчі провела, здобувши дві перемоги — 6:5 у поєдинку з “ІнБев/НПУ” (Житомир-Київ) та 3:1 у грі з “АРПІ Запоріжжя”.

У підготовку енергетиків до поєдинку з “Титаном” внесли свої корективи і матчі збірної України у Франції 30-31 жовтня. Адже у склад головної команди країни викликали гравців “Енергії” — Віталія Радевича та Олега Легендзевича, а також наставника львів'ян Валерія Легчанова, який, нагадаємо, є асистентом головного тренера збірної. Водночас “Титан” у складі “синьо-жовтих” представляв Олег Єрьомін.

“Дійсно, в нас зараз щільний графік. Я думаю, хлопці під керівництвом Степана Миколайовича (Степан Струк, капітан енергетиків) нормально підготувались. В нас сьогодні ще є тренування, де ми будемо вже всі разом і підійдемо до спільного знаменника. Команда не новачок, нам відома. Але треба зважати на те, що в "Титана" відбулись певні зміни, зокрема на тренерському містку, тому, можливо, будуть якісь “сюрпризи” для нас”, — розповів головний тренер “Енергії” Валерій Легчанов.

Поєдинок у Покровському обслуговуватить арбітри: Л. Жиронкін, Д. Каркаєв (обидва – Київ), І. Дудінов (Дніпро); хронометрист: С. Степаненко (Покровське); спостерігач арбітражу: С. Стрілецький (Суми).

В інших матчах 6 туру зустрінуться “Продексім” (Херсон) - “ІнБев/НПУ” (Житомир/Київ), “Кардинал-Рівне” - “АРПІ Запоріжжя”, “Епіцентр К Авангард” (Одеса) - “ХІТ” (Київ) та “Ураган” (Івано-Франківськ) - “Сокіл” (Хмельницький). Всі поєдинки відбудуться 4 листопада.

Відеотрансляцію матчу “Титан” - “Енергія” дивіться тут:

Вболіваємо за енергетиків!

Прес-служба ФК “Енергія”