"Енергія" двічі здолала "Футзал Дніпро" у Юнацькій Екстра-лізі U-16 (ВІДЕО)
28 січня 2019
переглядiв 267

Наші юнаки Клуб ігрових видів спорту "Енергія" двічі перемогли у Львові "Футзал Дніпро" в рамках 8 туру Юнацької Екстра-ліги U-16.

Перший матч

В першому протистоянні 8 туру КІВС "Енергія" здобула важку вольову перемогу над МФК "Футзал Дніпро" - 3:2.

Обидві команди розпочали матч обережно та прагматично, зосередивши увагу на позиційний грі у захисті. Гравці КІВСу частіше володіли м'ячем у першому таймі, натомість дніпровці були кращими при створенні гольових нагод. Саме підопічні Андрія Консевича відкрили рахунок у матчі, реалізувавши одну із численних контратак.

У другому таймі гостям вдалось збільшити свою перевагу завдяки грубій помилці енергетиків при виході з оборони. Розуміючи, що при закритій грі суперника, шансів для взяття воріт у енергетиків буде небагато, тренери "Енергії" приймають рішення йти з п'ятим польовим (функції виконував голкіпер Антон Чудний). І це виявилось правильним рішенням, адже протягом кількох хвилин зелено-білі не тільки зрівняли рахунок (автогол та ще один гол на рахунку капітана - Ярослава Кваснія) а й зуміли вийти вперед у рахунку.

Саме третій м'яч "Енергії", забитий Андрієм Саламахою став останнім у зустрічі. Наша команда втримала переможний результат та здобула вольову перемогу.

КІВС "Енергія" (Львів) - "Футзал Дніпро" (Дніпро) - 3:2 (0:1)
"Енергія": Чудний - Квасній, Данилович, Саламаха, Тимців, Герчаківський, Луцик - Яремчук.
Голи: автогол, Квасній, Саламаха.

Другий матч

Другий поєдинок між нашою командою та дніпровцями видався не менш напруженим ніж попередній, проте дещо іншим за змістом.

Вже у дебюті зустрічі команди обмінялись забитими м'ячами. Спочатку влучним ударом відзначився "енергетик" Олег Данилович та практично одразу гості зрівняли рахунок. А після цього захопили ініціативу у матчі І провели декілька гострих атак, одна з яких виявилась результативною.

Знову львів'яни змушені були йти на перерву у ролі наздоганяючих. Як і в попередньому матчі так і цього разу виправляти становище зелено-білі вдались до гри із п'ятим польовим. Весь другий тайм підопічні Шукатки та Станкевича зіграли в такій тактиці. Спочатку суперник вміло захищався та все ж "Енергія" взяла верх.

Спочатку, черговим м'ячем відзначився Саламаха, вкотре завершивши комбінацію із розіграшем п'ятого польового. Згодом вирішального удару завдав і голкіпер Чудний, практично завівши кулястого у ворота. А вже коли й самі підопічні Консевича вдались до ва-банку то Назар Луцик ударом у порожні ворота встановив остаточний результат гри - 4:2 на користь "зелено-білих".

КІВС "Енергія" (Львів) - "Футзал Дніпро" (Дніпро) - 4:2 (1:2)
"Енергія": Чудний (Яремчук 31') - Квасній, Данилович, Саламаха, Тимців, Луцик, Герчаківський.
Голи: Данилович, Саламаха, Чудний, Луцик.
Попередження: Данилович.

За матеріалами Клубу ігрових видів спорту