“Енергія” - “Ураган”. Анонс енергетичного дербі у Львові (ВІДЕОТРАНСЛЯЦІЯ)
13 березня 2019
переглядiв 399

У суботу, 16 березня, на вболівальників чекає перше у цьому році енергетичне дербі: “Енергія” прийматиме вдома івано-франківський “Ураган” у рамках 17 туру Екстра-ліги. Матч у Палаці спорту “Галичина” розпочнеться о 13:00 год.

Поєдинок принциповий та важливий для обох команд не лише через свій статус дербі, а й зважаючи на турнірну боротьбу. Адже і “Енергія”, і “Ураган” гарантували собі місця у наступному етапі чемпіонату, де очки, здобуті у матчах між командами з першої шістки, зберігатимуться.

Тож “Енергія” та “Ураган” мають нагоду покращити для себе турнірне становище. Перед 17 туром ТОП-6 Екстра-ліги виглядає таким чином (враховані тільки матчі між цими командами):

1. Ураган — 17 очок, 9 ігор
2. ХІТ — 17 очок, 8 ігор
3. Продексім — 12 очок, 8 ігор
4. Енергія — 11 очок, 8 ігор
5. Кардинал-Рівне — 10 очок, 9 ігор
6. Титан — 6 очок, 10 ігор

У 16 турі івано-франківці вдома здолали київський “ХІТ” з рахунком 2:0 і наздогнали киян у таблиці кращої шістки. “Енергія”, нагадаємо, поступилась в Одесі “Епіцентру К-Авангард” з рахунком 2:4. Для львів'ян цей поєдинок не мав турнірного значення, тож Валерій Легчанов дав можливість здобути ігрову практику юним гравцям команди.

У дербі в рамках першого кола чемпіонату в Івано-Франківську перемогу святкували “дракони” з рахунком 0:3. Огляд цього поєдинку, який відбувся у листопаді минулого року, дивіться тут:

Відзначимо, що в рамках зимового трансферного вікна команду Максима Павленка підсилив екс-гравець хмельницького “Сокола” Руслан Шеремета.

Матч у Львові обслуговуватимуть арбітри Д. Куций, А. Швець (обидва – Харків), В. Болізюк (Львів); хронометрист: Я. Сторожук (Львів); спостерігач арбітражу: Ю. Веремчук (Рівне).

У 17 турі відбудеться ще одна зустріч команд з числа ТОП-6 — київський ХІТ прийматиме херсонський “Продексім”. Всі поєдинки туру відбудуться у суботу:

12:00. ХІТ (Київ) - Продексім (Херсон)
12:00. Сокіл (Хмельницький) - Кардинал-Рівне (Рівне)
12:00. ІнБев/НПУ (Житомир-Київ) - АРПИ Запоріжжя (Запорізька обл.)
13:00. Епіцентр К-Авангард (Одеса) - Титан (Покровське)
13:00 Енергія (Львів) - Ураган (Ів.-Франківськ)

Відеотрансляцію енергетичного дербі дивіться тут:

Запрошуємо вболівальників підтримати львів'ян! Разом до перемоги!

Прес-служба ФК “Енергія”