“Енергія” - “Кардинал-Рівне”. Анонс матчу (ВІДЕОТРАНСЛЯЦІЯ)
24 квітня 2019
переглядiв 557

У п'ятницю, 26 квітня, львівська “Енергія” прийматиме “Кардинал-Рівне” у рамках 3 туру другого етапу Екстра-ліги. Поєдинок у Палаці спорту “Галичина” розпочнеться о 13:00.

Цього сезону команди Валерія Легчанова та Станіслава Гончаренка зустрічались вже тричі. На старті чемпіонату у Львові перемогу святкував “Кардинал”, проте згодом енергетики здолали рівнян у Кубку ліги та в другому колі Екстра-ліги.

Востаннє суперники зустрічались у грудні минулого року в Рівному і в цьому поєдинку зафіксовано перемогу “Енергії” — 2:1. Огляд зустрічі дивіться тут:

Сьогоднішнє становище “Енергії” та “Кардиналу-Рівне” в турнірній таблиці можна охарактеризувати висловом “або пан, або пропав”. Будь-яка “осічка” і втрата очок суттєво знижує шанси у боротьбі за нагороди. Тож обидві команди гратимуть лише на перемогу.

Енергетики зараз на четвертому місці і мають можливість наблизитись до третьої сходинки, яку поділяють “Продексім” та “ХІТ”:

1. "Ураган" (Ів.-Франківськ) — 24
2. "Продексім" (Херсон) — 22
3. "ХІТ" (Київ) — 22
4. "Енергія" (Львів) — 15
5. "Кардинал-Рівне" (Рівне) — 11
6. "Титан" (Покровське) — 6

У другому турі “Кардинал-Рівне” поступився вдома херсонському “Продексіму” з рахунком 0:7, а львів`яни здобули перемогу над покровським “Титаном” — 7:3

Нагадаємо, що після матчу з енергетиками покровці офіційно заявили про припинення виступів в Екстра-лізі через скрутне фінансове становище. Відповідно, у матчах другого етапу  “Титану” зарахують технічні поразки 0:5.

Відтак, у третьому турі на вболівальників чекають лише дві гри: окрім зустрічі у Львові ще один матч відбудеться у Херсоні, де “Продексім” прийматиме “ХІТ”. Цей поєдинок також відбудеться 26 квітня, початок о 14:00. Івано-франківський “Ураган" відпочиватиме, адже “дракони” мали б зіграти з “Титаном”.

На матч “Енергія” - “Кардинал-Рівне” призначені арбітри: Я. Вовчок (Івано-Франківськ), О. Хомич (Луцьк), Б. Кіндій (Розділ); хронометрист: А. Кузьмін (Львів); спостерігач арбітражу: С. Кравцов (Київ).

Відеотрансляцію поєдинку дивіться тут:

Вболіваємо за енергетиків!

Прес-служба ФК “Енергія”