“Енергія” - “ІнБев”. Анонс матчу (ВІДЕОТРАНСЛЯЦІЯ)
02 вересня 2020
переглядiв 365

У п'ятницю, 4 вересня, “Енергія” прийматиме у Львові житомирський “ІнБев” у межах 3 туру Favbet Екстра-ліги. Поєдинок у Палаці спорту “Галичина” розпочнеться о 13:00. Матч відбудеться без глядачів, зважаючи на карантинні обмеження.

Суперники по-різному стартували у чемпіонаті. Після хорошого матчу у Києві, де “ІнБев” розійшовся миром з “ХІТом” — 5:5, у другому турі команда Михайла Соколовського несподівано вдома поступилась дебютанту найвищого дивізіону, “Моноліт-Viva Cup” (Харків), з рахунком 2:5.

Натомість “Енергія” розпочала новий сезон з домашньої перемоги над АФФК “Суми” (попередня назва — "Food Centre-Sumy") — 5:3. А в другому турі “зелено-білі” також зіграли внічию з “ХІТом” у Києві — 4:4, причому команда Валерія Легчанова була близькою до того, аби вивезти з Києва три очки.

Відзначимо, що в минулому сезоні енергетикам не вдалось переграти “ІнБев”. Обидві зустрічі регулярного чемпіонату відбулись у 2019 році і завершились на користь житомирської команди — 2:4 та 1:5. Огляд матчу у Львові дивіться тут:

У сезоні 2019/2020 “ІнБев” фінішував на четвертому місці. Після чемпіонату “пивоварів” залишили Максим Войток, Олександр Розпотнюк та Максим Сєхов. Натомість склад   житомирян поповнили Денис Соцький з одеського "Епіцентру-К Авангард" та Владислав Бондарчук з "ІнБев-2".

У межах підготовки до нового сезону команда Михайла Соколовського взяла участь у “Кубку Львівщини-2020”, де посіла четверте місце. Тут “ІнБев” переміг хмельницький “Сокіл” — 4:2 і вінницький “Фенікс” — 8:3, а також поступився херсонському “Продексіму” — 0:3 та “Кардиналу-Рівне” — 2:6.

Згодом “пивовари” провели вдома ще два товариські поєдинки з “Кардиналом-Рівне”, у першому з яких зазнали поразки з рахунком 3:4, у другому зіграли внічию — 4:4.

Матч “Енергії” та “ІнБев” відкриватиме програму 3 туру Favbet Екстра-ліги:

П'ятниця, 4 вересня
13:00. “Енергія” (Львів) - “ІнБев” (Житомир)     

Субота, 5 вересня
13:00. “ДЕ ТРЕЙДИНГ” (Миколаївка) - “ХІТ” (Київ)     
13:00. “Кардинал-Рівне” (Рівне) - АФФК “Суми” (Суми)     
14:00. “Моноліт-Viva Cup” (Харків) - “Продексім” (Херсон)     

Неділя, 6 вересня
12:00. “Сокіл” (Хмельницький) - “Ураган” (Івано-Франківськ)

Відеотрансляцію поєдинку у Львові дивіться тут:

Вболіваємо за енергетиків разом!

Пресслужба ФК “Енергія”