«ІнБев» - «Енергія». Анонс поєдинку (ВІДЕОТРАНСЛЯЦІЯ)
22 грудня 2020
переглядiв 383

У четвер, 24 грудня, львівська «Енергія» на виїзді зустрінеться з житомирським «ІнБевом» у перенесеному поєдинку 12 туру Favbet Екстра-ліги. Гра розпочнеться о 12:00.

Матч першого кола у Львові відбувся на початку вересня і завершився перемогою енергетиків з рахунком 3:1. У складі львів’ян відзначились Мар’ян Пелех та Віталій Танський, у «ІнБев» — Денис Бланк, а також автогол у пасиві Олександра Карбули. Огляд цього поєдинку дивіться тут:

Статистика протистоянь "Енергії" та "ІнБев" — на користь енергетиків. Загалом команди провели 14 офіційних зустрічей, у яких львів'яни здобули дев'ять перемог, тричі поступились і ще два матчі завершились внічию. Перевага енергетиків за голами — 44:31.

На минулих вихідних обидві команди провели свої матчі невдало. «Енергія» поступилась в гостях хмельницькому «Соколу» з рахунком 2:6, а колектив Михайла Соколовського зазнав поразки в Івано-Франківську від «Урагану» — 0:8. 

Тож суперники налаштовуватимуться реабілітуватись перед вболівальниками та здобути позитивний результат, адже цього вимагає ситуація у турнірній таблиці.

Так, команда Валерія Легчанова має у своєму активі 28 очок і поділяє 3-4 місце з «Ураганом», відстаючи на три бали від другої сходинки.

У свою чергу в нижній частині турнірної таблиці одразу п’ять команд претендують на три місця у плей-оф, серед них й «ІнБев».

Цього тижня відбудуться також інші перенесені матчі Favbet Екстра-ліги. У межах 11 туру в середу, 23 грудня, зустрінуться «Сокіл» (Хмельницький) – «Продексім» (Херсон) та «Кардинал-Рівне» (Рівне) – «Ураган» (Івано-Франківськ). А в неділю, 27 грудня, запланований поєдинок 15 туру «Моноліт-Viva Cup» (Харків) – «ХІТ» (Київ).

Матч у Житомирі обслуговуватимуть: 

Арбітри: О. Хомич (Луцьк), В. Гарасимків (Ковель), О. Макаренко (Радомишль)
Хронометрист: М. Подраний (Житомир)
Спостерігач арбітражу: С. Кравцов (Київ)
Делегат: В. Таран (Житомир)

Відеотрансляцію поєдинку «ІнБев» - «Енергія» дивіться тут:

Вболіваємо за енергетиків!

Пресслужба ФК «Енергія»