"Енергія" зазнала першої поразки в сезоні (ВІДЕО)
18 вересня 2021
переглядiв 540

Львівські енергетики поступились івано-франківському "Урагану" у матчі 4 туру Parimatch Екстра-ліги з рахунком 0:4. "Зелено-білі" створили досить багато моментів для взяття воріт, однак жоден з них не вдалося реалізувати.

Загалом поєдинок проходив у рівній боротьбі, суперники шукали можливості відкрити рахунок. Проте голкіпери, Ярослав Морикишка та Роман Колток, діяли надійно. Також в одній із атак "Урагану" Артем Фаренюк влучив у поперечку. Тож досить довго на табло світились "нулі".

На 14 хвилині івано-франківцям вдалося вийти вперед. Роман Кордоба влучним ударом завершив розіграш стандарту.

Гол додав активності у грі обох команд, "зелено-білі" мали шанси відігратися, так само і гості могли збільшити свою перевагу. Все ж до перерви рахунок більше не змінився.

Після відпочинку енергетики продовжували атакувати, однак своєю нагодою знову скористались "дракони". На 26 хвилині після кутового відзначився Даниіл Абакшин.

Львів’яни не зменшували обстріли воріт суперників, в одному з моментів "Ураган" врятувала стійка після удару Тараса Кузя, в інших епізодах свою команду виручав голкіпер Роман Колток.

А на 33 хвилині ситуація для "Енергії" ще більше ускладнилася: Віталій Радевич реалізував вихід сам на сам.

Одразу ж Валерій Легчанов взяв тайм-аут, після якого енергетики пішли вперед з п’ятим польовим. Цю функцію в більшості часу виконував Андрій Цілик, також у воротарській футболці виходив Ігор Марциняк.

"Зелено-білі" притисли суперників до воріт, Роман Колток врятував гостей після удару з близької відстані від Андрія Цілика, після пострілу Юрія Когута м’яч пролетів поруч зі стійкою.

Згодом ще раз пробивав Андрій Цілик — штанга вже вдруге "зіграла" за івано-франківців. Гарматний удар Олега Легендзевича на ліній воріт головою зупинив Руслан Шеремета, після цього йому навіть знадобилась допомога лікарів.

Окрім цього, небезпечно пробивав Мар’ян Пелех, прострілював Тарас Кузь, однак і ці епізоди не принесли результату. Натомість на 40 хвилині Назар Швед влучив у порожні ворота господарів та встановив остаточний рахунок у матчі.

4 тур. 18 вересня 2021 року. Parimatch Екстра-ліга. Львів. "Боско-Арена".

"Енергія" (Львів) – "Ураган" (Івано-Франківськ) — 0:4 (0:1)

Голи: Кордоба (14), Абакшин (26), Радевич (33), Швед (40).

"Енергія": Морикишка — Кузь, Когут, Пелех, Цілик, Буньо, Ковальчук, Теряєв, Ременець, Легендзевич, Гасюк, Марциняк, Квасній — Войтович.

"Ураган": Колток (Гуйван, 40) — Мик. Грицина, Радевич, Кордоба, Фаренюк, Коваль, Шеремета, Абакшин, Швед, Онуфрак, Масевич — Левандівський.

Попередження: Квасній (27) — Кордоба (23).

Арбітри: Євген Диннік (Одеса), Олександр Плахов (Чернівці), Володимир Болізюк (Львів)
Хронометрист: Ярослав Сторожук (Львів)
Спостерігач арбітражу: Геннадій Гора (Київ)
Делегат: Олена Верещинська (Львів)

Пресслужба ФК "Енергія"