«Ураган» - «Енергія». Анонс енергетичного дербі (ВІДЕОТРАНСЛЯЦІЯ)
26 листопада 2021
переглядiв 596

У суботу, 27 листопада, львівська «Енергія» зіграє на виїзді з івано-франківським «Ураганом» у межах 13 туру Parimatch Екстра-ліги. Енергетичне дербі у манежі КФВ стартує о 18:00.

Поєдинок першого кола у Львові завершився перемогою «Урагану». Івано-франківці відзначились чотири рази, натомість «зелено-білі», попри численні нагоди, не зуміли вразити ворота суперників. Огляд цього матчу дивіться тут:

У попередньому турі підопічні Максима Павленка здолали в гостях київський «ХІТ» з рахунком 5:3. На цей час іванофранківці з киянами поділяють 2-3 сходинку у турнірній таблиці: в обох команд по 23 очки.

На цей час «Ураган» готується і до єврокубків, адже після матчу з «Енергією» «дракони» братимуть участь в Елітному раунді Ліги чемпіонів, який відбудеться на початку грудня.

Львівські енергетики на минулих вихідних приймали херсонський «Продексім», який наразі очолює турнірну таблицю. І хоча львів’яни поступились — 3:4, але дорікати за цю гру команді Валерія Легчанова не варто, адже енергетики дали справжній бій віце-чемпіонам.

Тепер же на «зелено-білих» очікує зустріч з чинними чемпіонами в Івано-Франківську і мотивації на цей поєдинок львів’янам не бракуватиме. Це дербі, а також команді потрібні очки — адже зараз енергетики на незвичній для себе позиції: з 10-ма балами поділяють 6-7 місце з «ДЕ Трейдингом».

Відзначимо, що у суботу в Івано-Франківську відбудеться енергетичне дербі й у Першій лізі Чемпіонату України: о 14:30 «Ураган-2-КФВ» прийматиме КІВС «Енергія-2». Поєдинок також відбудеться у манежі КФВ.

Всі матчі 13 туру Parimatch Екстра-ліги:

26 листопада, п’ятниця

14:00. «Продексім» (Херсон) – «ДЕ Трейдинг» (Миколаївка)

27 листопада, субота

13:00. «Кардинал-Рівнестандарт» (Рівне) – АФФК «Суми» (Суми)

14:00. «Viva Cup» (Харків) – «ХІТ «(Київ)

18:00. «Ураган» (Івано-Франківськ) – «Енергія» (Львів)

Цей тур пропускатиме хмельницький «Сокіл». 

Відеотрансляцію поєдинку «Ураган» - «Енергія» дивіться тут:

Тримаємо кулаки за львівських енергетиків!

Пресслужба ФК «Енергія»