«LVIV OPEN CUP-2013». День четвертий + ВІДЕО
17 серпня 2013
переглядiв 2722

6Kubok-Lvivshchyny-2013Знайомтеся із оперативною інформацією стосовно перебігу остатнього дня турніру.

11.00. За 7 місце
«Спартак» – «Рекорд» 5:1

«Спартак» достатньо переконливо здолав «Рекорд». Свою справу москвичі зробили ще у першому таймі, коли у ворота суперника забили 4 голи. Після перерви команди обмінялися голами. Отож, 5:1 на користь «Спартака».

«Спартак»: Салахов, Шевченко – Владющенков, Біньо, Аугусто, Анісімов, Асадов, Кузнєцов, Просвєтов, Аллянов, Конов, Панкратов
«Рекорд»: Важка, Бженк, Куровський – Дура, Махура, Шимура, Яновський, Поляшек, Франц, Поплавський, Лисонь, Марек, Шлапа, Ментель, Бубец, Хижі
Голи: Кузнєцов (5), Асадов (8,17,38), Аугусто (12) – Поплавський (26)

13.00. За 5 місце
«Нікарс» – «ЛТК» 2:5

"ЛТК" грамотно перевершила "Нікарс". Прибалти уже в першому таймі перейшли на гру із п'ятим польовим гравцем. Але вони тільки змогли в заключній десятихвилинці підсолодити свою гірку пігулку, відквитавши два голи.

«Нікарс»: Бондарс, Юкіч – Зе Марія, Дацко, Веве, Ромада, Ікстенс, Жардел, Шустров, Ляшенко, Аванесов, Єрофєєв, Оскар
«ЛТК»: Савенко, Ільків – Шеховцов, Разуванов, Лазикін, Бессалов, Вершинін, Лисенко, Мануйленко, Дзюба, Цапов, Чорний
Голи: Жардел (33), Веве (40) – Разуванов (8,14), Лазикін (16,39), Вершинін (28)

15.00. За 3 місце
«Енергія» – «Ураган» 4:3

Матч за третє місце пройшов за «голлівудським» сценарієм. Не бракувало у ньому відчайдушної чоловічої боротьби, красивих комбінацій і драматизму.  
Першими відзначилися івано-франківці – гол забив Роніньо. Зрівняв рахунок Павленко, який заштовхав м’яч у сітку. Дебют другого тайму був уже за господарями. Гарматний і точний удар завдав Олександр Бондар. Паритет було поновлено після невимушеної помилки Кардаша, який пропустив зовсім не складний м’яч під ногою. Потім Шотурма невідпорним ударом знову вивів «Ураган» уперед.

Олександр Бондар здорово пристрілявся до воріт супника. Кожен його «постріл» був дуже небезпечним. А на 27-й хвилині він знову змусив капітулювати стража воріт івано-франківців. Ось в інших «енергетиків», схоже, із гарматним ударом є проблеми. Чотири рази не далеко від воріт суперника вони пробивали штрафні і жодного разу при цьому реалізація стандарту не була гострою. А Легчанов не реалізував ще і дабл-пенальті. Десятиметровий був призначений за грубу гру Роніньо проти Овсяннікова, який виходив на порожні ворота «Урагану». Роніньо побачив червону картку, Легчанов схибив із 10-ти метрів. Але цього разу Фортуна була на боці «Енергії».

Посприяло те, що суперник, після вилучення Роніньо, залишився в меншості. І «зелено-білі» зуміли реалізувати більшість. Після потужного удару О.Бондаря на добиванні вдало зіграв Рогачов. Сталося це… за 2 секунди до кінця матчу. Отож, «Енергія» виборола бронзу.     

Післямова

Степан Струк, гравець «Енергії»:

- Степане, «Ураган» у порівняні із минулим сезоном додав?
- Не знаю. Це ж товариський турнір, на якому наставники напрацьовують схеми, четвірки. А додав чи не додав «Ураган», побачимо в чемпіонаті. Сьогоднішня гра мені сподобалася. Вона вийшла бойовою, адже ніхто не хотів програвати.

- Наскільки важливою була ця перемога?
- Перемагати завжди приємно. Безперечно, нам не ставили завдання будь-що перемогти. Але програвати ніхто з нас не хотів. Тому ми так і налаштувалися на цей матч. Взагалі, на цьому турнірі усі матчі були цікавими і напруженими.

- Степан Струк наскільки готовий до сезону?
 - Про це вам краще розповість наш наставник. Ми не погано в Шацьку попрацювали над «фізикою». Зараз покращуємо ігрові кондиції. Ще буде турнір у Польщі. Як кажуть, працювати є над чим.

«Енергія»: Кардаш, Пітуля – Кузь, О. Бондар, Легчанов, Овсянніков, Павленко, Д. Бондар, Коваль, Струк, Рогачов, Грицина
«Ураган»: Колток, Ципун – Якунін, Кіндратів, Валенко, Сімка, Кордоба, Шотурма, Макаєв, Королишин, Роніньо, Будняк, Павлюк, Боргун
Голи: Павленко (13), А. Бондарь (22,27), Рогачев (40) – Роніньо (4), Легчанов (24), Шотурма (25)

17.00. Фінал
«Тулпар» – «Газпром-Югра» 5:4

Після першого тайму фінального матчу здалося, що «Газпром» без проблем переможу «Тулпар». Росіяни домінували на майданчику, на «корені» присікали спроби казахів контра-атакувати. Навіть гол Дугласа на 7-й хвилині виглядав нелогічним. Але в другому таймі на лаву запасних через травму сів Ліма і малюнок гри змінився. Виявляється без цього гравця «Газпром» є зовсім іншою командою, ніж до якої уже встигли звикнути глядачі «Кубка Львівщини-2013». Після перерви на майданчику була гра двох рівних команд. За рахунку 4:2, коли до сирени залишалося майже три хвилини, казахи пішли в атаку із п’ятим польовим гравцем. І це їм допомогло вирвати перемогу – спершу «Тулпар» перевів гру в овертайм, а потім забив п’ятий переможний гол. Без Ліми «Газпрому» щось змінити не вдалося.          

«Тулпар»: Жеронімо, Перемишлін, Мун, Гребонос, Дуглас, Сідней, Таку, Довгань, Алекс, Нургожин, Першин, Шорін
«Газпром-Югра»: Бруно, Слемзін – Катата, Копєйкін, Лиськов, Ліма, Нето, Чишкала, Марсеніо, Давидов, Коробєйніков, Кудзієв, Денисов
Голи: Дуглас (7, 28), Таку (21), Гребонос (40,42) – Едер Ліма (6,18), Давидов (7), Катата (26)

«LVIV OPEN CUP-2013». Підсумкове турнірне становище

Місце Команда
1 "Тулпар" (Караганда, Казахтсан)
2 "Газпром-Югра" (Югорськ, Росія)
3 "Енергія" (Львів, Україна)
4 "Ураган" (Івано-Франківськ, Україна)
5 ЛТК (Луганськ, Україна)
6 "Нікарс" (Рига, Латвія)
7 "Спартак" (Москва, Росія)
8 "Рекорд" (Бєльсько-Бяла, Польща)