"Енергія" впевнено перемогла "ДЕ Трейдинг" — 6:1 (ВІДЕО)
11 вересня 2020
переглядiв 646

Львівська "Енергія" перемогла "ДЕ Трейдинг" з рахунком 6:1 у домашньому поєдинку в межах 4 туру Favbet Екстра-ліги.

Команда Валерія Легчанова доволі швидко вийшла вперед у матчі. На 4 хвилині Мар`ян Пелех вдало замкнув передачу Юрія Когута — 1:0.

Ще за хвилину Мар`ян Пелех відгукнувся на дальній пас від Тараса Кузя і реалізував вихід сам на сам з воротарем — 2:0.

Львівські енергетики не зупинялись на досягнутому. На 7 хвилині дальній удар Олега Легендзевича прийняла на себе стійка, а першим на добиванні опинився Володимир Буньо — 3:0.

Згодом швидку атаку "Енергії" завершував Юрій Когут, але цього разу гостей врятувала стійка воріт.

На 15 хвилині "зелено-білі" відзначились вчетверте. Тарас Кузь пройшов лівим флангом і відправив м`яч у ворота повз голкіпера гостей — 4:0.

"ДЕ Трейдинг" намагався відповідати, однак захист львів`ян на чолі з Андрієм Пітулею діяв надійно. Тож до перерви рахунок більше не змінився.

Все ж гостям вдалося відквитати один гол на початку другої половини зустрічі. На 22 хвилині Дмитро Шеховцов у штрафному майданчику відгукнувся на дальню передачу і переправив м`яч у сітку — 4:1.

Прагнучи врятувати матч, "ДЕ Трейдинг" розпочав атакувати з п`ятим польовим. Також для підсилання нападу на майданчик виходив граючий тренер команди Олександр Хурсов.

Але ця тактика не принесла дивідендів: Андрій Пітуля діяв надійно на останньому рубежі. Натомість львів`яни отримали більше простору для своїх атак.

На 27 хвилині Олег Легендзевич проривався до порожніх воріт суперників і його з порушенням правил зупинив Валерій Грицовець. За цей фол гравець "ДЕ Трейдинга" отримав другу жовтку картку та, як наслідок, вилучення.

"Енергія" вдало скористалась чисельною більшістю на майданичку. На 28 хвилині вдруге відзначився Тарас Кузь після передачі Олега Легендзевича з кутового — 5:1.

Згодом лівим флангом прорвався Олег Гасюк, однак його удар прийняла на себе стійка воріт.

А на 32 хвилині Мар`ян Пелех оформив хет-трик, влучивши у порожні ворота "ДЕ Трейдинга" — 6:1.

У час, що залишився до фінальної сирени, обидві команди продовжували створювати хороші нагоди. Але більше голів у цій зустрічі не було.

Тож львівські енергетики здобули впевнену перемогу і з хорошим настроєм готуватимуться до наступного поєдинку, який відбудеться у Рівному проти "Кардиналу".

Відзначимо, що один з воротарів "зелено-білих" Назарій Войтович пропускав матч з "ДЕ Трейдингом" через травму.

Тож на 39 хвилині у складі львів`ян дебютував у Favbet Екстра-лізі молодий голкіпер Антон Чудний, вихованець клубу ігрових видів спорту "Енергія" — юнацької команди енергетиків. Вітаємо нашого воротаря з цим досягненням і бажаємо подальших успіхів!

4 тур. 11 вересня 2020 року. Favbet Екстра-ліга. Львів. ПС "Галичина"

“Енергія” (Львів) - "ДЕ Трейдинг" (Миколаївка) — 6:1 (4:0)

Голи: Пелех (4, 5, 32), Буньо (7), Кузь (15, 28) — Шеховцов (22).

"Енергія": Пітуля (Чудний,39) — Струк, Когут, Пелех, Кузь, Легендзевич, Гасюк, Буньо, Ковальчук, Танський, Марциняк, Ременець, Квасній.

"ДЕ Трейдинг": Гурко — Дуков, Шеховцов, Почебут, Теряєв, Виставной, Ященко, Доманський, Сагайданчий, Скубченко, Юнаков, Грицовець, Хурсов.

Попередження: Марциняк (20) – Грицовець (17).

Вилучення: Грицовець (27, повторне попередження).

Арбітри: О. Хомич (Луцьк), В. Гарасимків (Ковель), Я. Сторожук (Львів)  
Хронометрист: В. Болізюк (Львів)  
Спостерігач арбітражу: Ю. Веремчук (Рівне)
Делегат: Б. Мельник (Львів)

Пресслужба ФК "Енергія"