«Продексім» - «Енергія». Анонс матчу 3 туру (ВІДЕОТРАНСЛЯЦІЯ)
09 вересня 2021
переглядiв 520

У суботу, 11 вересня, в 3 турі Parimatch Екстра-ліги львівські енергетики зіграють на виїзді проти віце-чемпіона — херсонського «Продексіма». Поєдинок стартує о 14:00.

Якщо пригадати зустрічі «Енергії» та «Продексіма» в минулому сезоні, то тут перевага була за херсонцями, як в регулярному чемпіонаті, так і у плей-оф. Водночас в 1/8 фіналу Кубка України енергетики гідно протистояли мельникам і були близькими до того, щоб здобути путівку у наступний раунд.

Протягом міжсезоння склад «Продексіма» залишили універсали Михайло Волянюк, Віталій Скорий, Едуард Волков та воротарі Ілля Бакінський і Андрій Заєць. А після матчу Суперкубок наприкінці серпня припинив співпрацю з клубом один з лідерів — Роніньо.

Натомість підсилили «Продексім» досвідчені Тарас Королишин та Сергій Малишко з білоруської «Столиці», Микола Микитюк з івано-франківського «Урагану», Віктор Кравцов («СМСРаха», Естонія) та молодий голкіпер Євген Козлов («Клас», Харків).

Херсонці розпочали сезон із перемоги у Суперкубку України, здолавши івано-франківський «Ураган». В чемпіонаті «мельники» перемогли вдома хмельницький «Сокіл» і поступились на виїзді київському «ХІТу».

Власне після поразки у Києві на минулих вихідних відбулись зміни на тренерському містку херсонців. Клуб припинив співпрацю з Андре Броканело і виконуючим обов’язки головного тренера команди став Дмитро Бербенцев, який до цього був асистентом керманича команди. Помічником головного тренера призначили Віталія Скорого, який повернувся до розташування мельників. Окрім цього, покинув пост тренера воротарів Дмитро Холоша і його функції виконуватиме голкіпер Кирило Ципун. Наскільки ці зміни вплинуть на гру херсонців побачимо вже у найближчому матчі.

Енергетики підходять до поєдинку у Херсоні в хорошому настрої, здобувши дві перемоги на старті чемпіонату. Спершу на виїзді «зелено-білі» перемогли АФФК «Суми», а в 2 турі здолали вдома на новій «Боско-Арені» рівненський «Кардинал-Рівнестандарт».

Розклад усіх матчів 3 туру Parimatch Екстра-ліги:

Субота, 11 вересня
12:00. «Ураган» (Івано-Франківськ) – «ХІТ» (Київ)
14:00. «Продексім» (Херсон) – «Енергія» (Львів)
14:00. «Кардинал-Рівнестандарт» (Рівне) – «ДЕ ТРЕЙДИНГ» (Миколаївка)

Неділя, 12 вересня
14:00. «Viva Cup» (Харків) – «Сокіл» (Хмельницький)

АФФК «Суми» цей тур пропускатиме.

«Продексім» (Херсон) – «Енергія» (Львів)
14:00. м. Херсон, ХФСК
Арбітри: Денис Куций (Харків), Святослав Ключник, Олександр Максименко (обидва – Миколаїв)
Хронометрист: Леонід Ягупов (Херсон)
Спостерігач арбітражу: Сергій Гроховецький (Київ)
Делегат: Ігор Шишка (Харків)

Відеотрансляцію матчу в Херсоні дивіться тут:

Вболіваємо за енергетиків!

Пресслужба ФК «Енергія»