«Ураган» - «Енергія». Прев’ю
24 квітня 2013
переглядiв 856

en ura77Завтра, 25 квітня львівська «Енергія» у Луганську проведе матч 1/4 фіналу Кубка України проти івано-франківського «Урагану».

Це, безперечно, центральний матч цієї стадії кубкового турніру. Він і відкриє програму «Фіналу восьми» у Луганську.

«Енергія» та «Ураган» - принципові суперники через низку аспектів. Це «енергетичне» і географічне дербі, зрештою, йдеться про дуель двох амбітних команд із максимальними завданнями на сезон. Тому, матчі двох галицьких клубів проходять із підвищеною напругою.

У поточному сезоні «Енергія» із «Ураганом» провела чотири матчі. У трьох іграх перемогли івано-франківці, в одному протистоянні сильнішими були львів’яни. Особливо болючою була остання невдача «зелено-білих», коли вони удома поступилися принциповому супернику з рахунком 2:7.

Наступного дня після того матчу в «Енергії» змінився тренерський штаб. Новим наставником став Олександр Косенко. Але, як відомо, до травня він має зобов’язання перед своїми працедавцями у Дніпропетровську, а тому безпосередньо до виконання своїх обов’язків в «Енергії» він приступить не відразу. Олександр Петрович планує підтримати своїх нових підопічних у Луганську. Тож, виходить так, що його дебют на «зелено-білій» тренерській лаві припаде на таку важливу гру, як протистояння із «Ураганом».

До Луганська вирушили усі «енергетики», кадрових проблем, на щастя, у нашій команд не має. «Зелено-білі» уже прибули до місця проведення «Фіналу восьми».

Кубок України з футзалу. «Фінал восьми»
ЛТК Арена, 25-28 квітня

1/4 фіналу. 25 квітня (четвер)
(12:00) Ураган – Енергія
(14:00) Епіцентр К3 – Nik & Ars
(16:00) Львівхолод – Локомотив
(18:00) ЛТК – Лукас

1/2 фіналу. 26 квітня (п’ятниця)
ЛТК Арена. 17:00 та 19:00

Фінал. 28 квітня (неділя)
ЛТК Арена. 13:30